Dior Addict Eau Délice

Deze zomer brengt Dior een nieuw geurtje uit: de Dior Addict Eau Délice, met de prachtige Daphne Groeneveld als boegbeeld. Ik mocht hem al uitproberen en ik kan jullie al zeggen: ik ben verslaafd.

De Dior Addict Eau Délice vult de drie bestaande Dior Addict geuren aan: Eau Fraîche, Eau Sensuelle en Eau de Parfum.

Nu, geuren zijn altijd persoonlijk. Ik heb de andere geuren ook in mijn bezit en de geuren zijn mijn ding niet. Mijn zusje daarentegen is er gek van en draagt àltijd een Dior Addict parfum.

De Dior Eau Délice kan mij wél bekoren. Deze geur heeft een fruitig akkoord van frisse, zoetzure cranberries. Ik ben er dol op! Fruitige geurtjes zijn altijd mijn ding geweest, dus dit parfum is een perfecte aanvulling van mijn collectie.

Het flesje vind ik alvast supermooi. Het kleurverloop is prachtig en elegant. En het leukste is dat je aan de knop bovenaan moet draaien om het parfumflesje te sluiten en te openen. Het is weer iets unieks!

Centraal in deze campagne staat Daphne Groeneveld, die ook al eerder het gezicht (of de lippen) van de Dior Addict Gloss was. Ik vind haar heel goed gekozen, want ze straalt die jeugdige en speelse vibe uit die perfect bij de Eau Délice past.

De belangrijkste noot van dit parfum is veenbes of cranberry, wat zorgt voor een fruitige geur. Jasmijn en ylang-ylang vervolledigen het geurenpallette.

Wat ik zo speciaal aan deze geur vind, is dat hij zo lang blijft hangen. Ik heb één keer gespoten op mijn pols, en het parfum bleef de ganse dag hangen. Indrukwekkend! Dit is dus echte kwaliteit in een flesje.

Het flesje dat ik heb bevat ‘maar’ 20 ml, maar omdat de geur zo geconcentreerd is ga je per keer weinig nodig hebben en zal je nog lang plezier hebben aan dit flesje.

Ik wil jullie tot slot enkele campagnebeelden tonen. Bij het parfum hoorde namelijk nog een persdossier met prachtige foto’s die ik jullie zeker niet wilde onthouden.

Dior Addict Eau Délice

20 ml – €51,11
50 ml – €75,10
100 ml – €106,40

Verkrijgbaar vanaf 5 juni.

Veel liefs,
Diana

Share the love!Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone

13 Comment

 1. Ik heb vandaag de roze en de lila versie getest in de parfumerie. Ze konden mij allebei echt bekoren, maar ik heb nog geen keuze gemaakt. Ik vond wel dat ze relatief snel vervlogen, en dat is toch wat zonde.

 2. Klinkt goed!

 3. Wat een mooi flesje! 🙂

 4. Ik ben best wel benieuwd naar de geur !

  1. DianaAPBL says: Reply

   Ik denk dat het wel iets voor jou is! Jij houdt ook zo van citrus. Dit is een beetje citrus, bloemachtig. 🙂

 5. Ik heb de Dior Fraîche, de lichtroze variant. Ruikt héérlijk! Ben benieuwd naar deze geur!

  1. DianaAPBL says: Reply

   Die heb ik ook, maar het is niks voor mij. Mijn zusje daarentegen is er gek van!

 6. Aah lucky you, klinkt als een heerlijke geur!

  1. DianaAPBL says: Reply

   Is het ook, zeker eens aan ruiken als je in de parfumerie bent!

 7. beautiesatwork says: Reply

  prachtig flesje 🙂 echt iets om te verzamelen

  1. DianaAPBL says: Reply

   Dat wordt wel een dure verzameling dan :p

 8. Mme_Sophistique says: Reply

  inderdaad een heel mooi flesje, lijkt me ook een heerlijk geurtje

 9. Ik ben op zoek naar een nieuw parfum dus die ik wil wel es snuffelen ! Kan me er alleszinds al volledig in vinden 🙂 !

Leave a Reply