Diadermine High Tolerance CC Cream

Bijna alle merken hebben de CC Cream trend opgepikt. Diadermine volgt nu ook met haar eigen versie: de High Tolerance Color Correcting Cream. Deze is perfect voor de (zeer) gevoelige huid dat last heeft van roodheid. Ik was erg benieuwd en heb dit product kunnen testen. Benieuwd of het heeft geholpen?

Diadermine is een merk waar ik niet vaak naar omkijk. Ik ben sowieso een beetje laks met huidverzorging en laat Diadermine nu vooral daarop gefocust zijn.

Maar daar komt nu verandering in! Diadermine heeft namelijk een klein gamma dat High Tolerance heet. Deze producten zijn perfect voor de gevoelige huid met roodheid en droge vlekken en zijn ontwikkeld in samenwerking met het European Center for Allergy Research Foundation (ECARF).

Met deze Color Correcting Cream en een oogreinigingslotion wordt het High Tolerance gamma nu uitgebreid. Ik probeerde deze CC Cream uit dat roodheid zou camoufleren en imperfecties egaliseert dankzij de natuurlijke mineraalpigmenten in de formule. Het is bovendien vrij van parabenen, siliconen en parfum.

De CC Cream is beschikbaar in één tint: ‘Nude’. Op onderstaande foto lijkt het wel een kleur dat bij veel meiden zou passen, maar je gaat zien dat het best een erg lichte kleur is.

En de messy klodder komt door het flesje, niet door mijn toedoen! De tube spoot echt een veel te grote hoeveelheid product op mijn hand met een snelheid van 120 km/uur. Zachtjes knijpen helpt ook niet. Het lijkt alsof er héél veel lucht in de tube zit waardoor er elke keer een klodder wordt uitgeschoten.

De creme heeft geen geur – dat had ik ook niet verwacht want het bevat geen parfum.

Jullie kunnen het misschien al zien, maar de creme wordt stukken lichter als je hem uitsmeert. Het heeft ook een rare rozige tint waar ik eigenlijk schrik voor had, maar…

…het resultaat is best verrassend! De kleur blendt perfect in mijn huid.

En nu de test op mijn wangen. Ik toon dit meestal niet dus schrik niet van mijn huid! Ik heb namelijk nogal wat last van rosacae. Het is gelukkig niet vreselijk erg – de meeste mensen zeggen dat het gewoon een mooi blosje is. Maar mij stoort het wel erg. Ik heb voor de rest een best egale huid en heb bijna nooit last van puistjes, maar die roodheid en verwijde adertjes op mijn wangen zijn één van mijn onzekerheden. Nuja, iedereen die ik heb gesproken merkt het gewoon niét op dus het zal wel aan mijn kritisch oog liggen 😉

Links zien jullie mijn huid zonder iets, rechts met de creme. Het resultaat is duidelijk: de roodheid is bijna volledig weg! Ik heb meer dekking nodig dan deze creme geeft, dus ik doe er meestal wat foundation over. Omdat de creme ook zo licht aanvoelt, voelt het geheel niet zwaar aan (alsof je 2 dikke lagen foundations op hebt).

Wel een opmerking: de romige textuur van de creme. Het doet me meer denken aan een dagcreme dan een make up product. Het hydrateert de huid bovendien ook erg goed dus het is perfect voor de droge huid.

Hieronder een foto van de CC Cream in combinatie met de nieuwe Chanel compact foundation (waar jullie binnenkort meer over kunnen lezen!). Geen roodheid meer te bespeuren!

Naar mijn mening is dit wat een goede CC cream moet doen: het corrigeert de roodheid van mijn huid. Zowat alle CC creams die ik tot nu toe heb getest, waren meer foundations en deden weinig ‘colour correcting’. Deze doet dit dus wel, ook al dekt het niet zo super. Maar dat  neem ik er gerust bij want het corrigerend effect vind ik geweldig.

Alleen jammer van die ene beschikbare tint want hij is echt wel licht. Voor mijn bleke huid is hij goed, maar ik vrees dat veel meiden dit product niet kunnen gebruiken. Maar wie weet brengt Diadermine binnenkort wel meer kleuren uit, en dan kunnen we allemaal genieten van dit geweldig goedje!

Diadermine High Tolerance CC Cream – €5,99 voor 50 ml

Veel liefs,
Diana

 

Share the love!Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone

16 Comment

 1. petra says: Reply

  Ziet er goed uit! Ik moet nog aan het testen slaan, maar heb wat schrik doordat de kleur zo licht is…

  1. DianaAPBL says: Reply

   Probeer het eens op de rode plekjes alleen ipv over het hele gezicht, misschien helpt dat? 😀

 2. Klinkt goed! Ik heb zelf ook een lichte huid, dus ben wel erg benieuwd. Hij is ook lekker budget 🙂

 3. redhotjillypeppers says: Reply

  Ziet er goed uit ! Ik ben niet zo'n fan van het hele BB gedoe maar misschien kan de CC crème me wel overhalen.

 4. Marijke says: Reply

  Klinkt wel goed!!

 5. chitchatontherocks says: Reply

  Oh amai, wat een mooi resultaat! En by the way: ik heb helemaal niks gemerkt aan je teint hoor, toen ik je ontmoette. Niks van aantrekken, dus!

  1. DianaAPBL says: Reply

   <3

 6. Het effect is echt wel heel mooi zeg!

 7. Deze ziet er wel erg goed uit.
  Liefs, xxx

 8. Esmeralda L says: Reply

  Wat een mooie prijs ook voor het product

  1. DianaAPBL says: Reply

   Ja, ik was echt verrast door de prijs!

 9. Mme_Sophistique says: Reply

  giiirl this is looking goed! ziet er echt super uit vind ik

  1. DianaAPBL says: Reply

   Hahaha, echt een leuke comment 😀

 10. Sofie says: Reply

  Inderdaad : de meeste CC Creams die tot nu op de markt kwamen, waren niet veel soeps. Maar deze wil ik nog het voordeel van de twijfel geven 🙂

  1. DianaAPBL says: Reply

   Ben blij dat je dat ook vindt! Die CC Creams waren vooral foundations met het label 'CC Cream', vind ik persoonlijk.

 11. beautiesatwork says: Reply

  in combinatie met de foundation ziet het er super uit 🙂

Leave a Reply