Demak’Up Expert

Met make up spelen is fantastisch, maar het is belangrijk om niet te vergeten om alles er weer af te halen ‘s avonds. Demak’Up is al jaren een grote speler op de markt van make up removers, en nu brengen ze ook een Expert-lijn uit. Benieuwd naar de producten uit deze lijn?

Ik moet zeggen dat dit een héél fijn pakket was om te krijgen. Het eerste wat ik zag, was een gepersonaliseerd kaartje. Altijd fijn om te zien dat een PR bureau moeite heeft gestoken om een perspakket te personaliseren.

Het pakket zelf was erg goed gevuld! Ik denk dat ik alvast genoeg remover heb voor de komende 2 jaar. 😉

Ik gebruik zelf al een paar jaar de producten van Demak’Up en ik heb niets dan goede ervaringen. Vooral de oogremover pads en doekjes vind ik erg fijn in gebruik! Ze ruiken altijd super lekker en doen hun werk uitstekend.

In deze Expert-lijn zitten allemaal producten die ontwikkeld zijn om waterproof en langhoudende make up te verwijderen. Komt zeker bij mij van pas, aangezien ik altijd kies voor een foundation die de hele dag blijft zitten. Ook lipstains gebruik ik vaak en die zijn vaak een pain in the ass om te verwijderen. Deze productjes moeten dus daarbij helpen.

Ik begin met de wattenschijven, waarvan er drie types zijn. De Sensitive watjes bevatten een extract van katoenolie, en de twee Expert-varianten hebben een honingraat textuur. Deze zouden tevens de make up beter ‘vastpakken’ en verwijderen. Ik leg deze alvast op mijn nachtkastje want de wattenschijven van Demak’Up zijn gewoon zachter dan de rest, punt uit.

De reinigingspads (links op de foto) zijn geweldig als ik weer zit te klungelen met eyeliner en een foutje maak. Met de pads haal ik restjes eyeliner weg zonder al het harde werk te verwijderen.

Van deze doekjes ben ik een grote fan! Nu, doekjes verwijderen sowieso niet àlle make up, maar ik vind ze fijn om mijn make up mee af te halen als ik terug ben van bv. school. En dan was ik ‘s avonds mijn gezicht grondig onder de douche of ga ik aan de slag met mijn geliefde Clarisonic.

Beide doekjes (Coton & Expert) halen mijn make up met gemak af en irriteren de huid niet. Soms krijg ik last van een rode huid bij het gebruiken van een remover, maar daar heb ik nu dus geen last van.

Deze bifasische oogmake up remover verwijdert al je mascara, eyeliner en oogschaduw in slechts één beweging. Ik gebruik zelf enkel liner en tot nu toe heb ik nog geen product gevonden die een waardige tegenstander is voor deze remover. Het is heel zacht  en trekt niet aan de huid rondom de ogen.

Demak’Up daagt me ook uit om een vijfde look te maken, maar ik sla deze uitdaging over. Ik hou van naturelle make up en gebruik op mijn ogen niks buiten wat lichte oogschaduw en liner. Onderstaande looks zijn fantastisch mooi maar ik vrees dat ik bijlange niet genoeg talent heb om iets gelijkaardigs te creëren!

Al deze producten van Demak’up zijn gemaakt van 100% biologisch katoen en zijn vrij van parabenen. Daarnaast vind ik het gamma ook erg betaalbaar en makkelijk verkrijgbaar. De producten zijn bovendien gewoon zachter dan andere removers die ik heb geprobeerd. Goedkopere wattenschijfjes bijvoorbeeld voelen ruwer aan en irriteren mijn huid een beetje, maar dit heb ik dus niet bij Demak’up.

Verkrijgbaar vanaf 1 juni

Veel liefs,
Diana

Share the love!Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone

5 Comment

 1. chitchatontherocks says: Reply

  Aaaaah, dat pakketje lag ook op mij te wachten toen ik thuiskwam van op reis en ik was door het dolle heen! Leuk artikel :-).

  1. DianaAPBL says: Reply

   Ik ben benieuwd wat jij er van vindt en hoe je look eruit gaat zien!

 2. Sofie says: Reply

  Ik koop ook geen andere wattenschijfjes! Die van demakeup zijn echt de best 🙂

 3. Die reeds in remover gedrenkte watjes lijken me erg handig voor op reis, die ga ik me denk ik aanschaffen.

  1. DianaAPBL says: Reply

   Of de doekjes, die werken ook enorm fijn!

Leave a Reply