Deauty verwent Deautistas met Deauty Deals!

Jullie weten ondertussen dat ik een grote Deauty fan ben. Deze boxen zijn een hemel voor beautyliefhebbers, want voor €15 krijg je een doos met luxesamples. Merken zoals YSL, L’Oréal en Avène doen mee en verzorgen productjes voor in de box.

Ik ontvang geregeld een box (al denk ik dat de postbode mij vorige maand is vergeten), maar ik ben er altijd tevreden over! Als beautyblogger heb ik al veel producten geprobeerd die in boxen zitten, dus ik ben niet altijd even verrast. Maar ik kan je zeggen: er zit kwaliteit in de boxen, en het is je geld zeker waard.

Nu heeft Deauty voor iedereen, abonnee of niet, de zogenaamde Deauty Deals opgesteld. Zo kun je op een voordelige manier bepaalde producten aankopen, aan een verminderde prijs!

Tussen 12 en 25 juni kan je een prachtige deal scoren op vier producten: drie heerlijke parfums van Vanessa Tugendhaft (héél moeilijk te verkrijgen in België!) en de ecologische, herbruikbare reinigingsdoekjes van Lamazuna. Het parfum heb ik zelf al ontvangen – heerlijk spul, echt luxe in een flesje! – en de reinigingsdoekjes heb ik niet geprobeerd, maar het ziet er heel interessant uit.

Als je geïnteresseerd bent (en geef toe, je nieuwsgierigheid is geprikkeld!), kan je vanaf nù hier terecht. Je bestelt hier je producten met een schitterende korting van 20%, en tussen 26 juni en 3 juli worden de producten verzonden. Let wel: het is first come first served, dus je moet er snel bij zijn.

Ik vind het alvast een héél leuk concept! Je kan dan enerzijds het product ontdekken in de Deauty box, en achteraf kan je het aankopen mét een korting. Ik denk niet dat je een betere deal kunt vinden!

Ga naar de website van Deauty voor meer info.

Veel liefs,
Diana

Share the love!Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone

8 Comment

 1. Ik ben echt ook fan van het Deauty concept en vind deze deals een hele goede aanvulling! Ook leuk dat de vriendinnen zonder abonnement dan ook kunnen bestellen!

  <3

 2. Cool! Ik vind het nog altijd stom dat ik mijn abonnement heb moeten opzeggen 🙁

  1. DianaAPBL says: Reply

   Oei! Hoe komt dat, als ik mag vragen?

   1. Ben in januari naar Zwitserland verhuisd, vandaar. Heb 'm nog twee maanden laten doorsturen door mijn ouders, maar de douane deed daar telkens moeilijk over en ik moest er importtaks op betalen wat natuurlijk compleet belachelijk is.

    1. DianaAPBL says: Reply

     Stom hé, die taksen. Heel jammer! Hopelijk hebben ze daar ook iets dergelijks als Deauty 🙂

 3. superhettie says: Reply

  Ik ben wel benieuwd naar de reinigingsdoekjes! Helaas verzenden ze alleen in België 😉

  1. DianaAPBL says: Reply

   Dat is wel jammer hé 🙁

 4. Kelly says: Reply

  Super concept! Al ga ik wel voor deze keer passen! De productjes vind ik niet zo enorm interessant :P, ik ben benieuwd voor de volgende!

Leave a Reply