Deauty maart

Het is weer de tijd van de maand – en ik heb het niet over DIE tijd van de maand. Nee, ik spreek natuurlijk over de nieuwe Deauty Box! Deze viel een tijdje geleden in mijn brievenbus, en vandaag toon ik de inhoud.

Er zijn verschillende boxen in de omloop, dus het is een verrassing als je je box open doet. Ikzelf heb de variant met de volgende inhoud:

Pureology – Hydrate Shampoo + Hydrate Conditioner (50 ml)
YSL – Forever Youth Liberator (5 ml)
Nuxe – Huile Prodigieuse (30 ml)
L’Oréal Paris – Nude Magique CC Cream (full size)

De Nuxe Huile Prodigieuse stond al een tijdje bovenaan op mijn to try-lijst, aangezien ik menig bloggers dit product heb horen bejubelen. Ik ben er dus heel blij mee!

Ik moet er wel bij zeggen dat ik niet zo’n fan ben van de geur. Die doet me namelijk denken aan mijn dierenarts. Ja, echt! Maar goed, dat is persoonlijk hé 😉

Dan de Pureology shampoo en conditioner. Deze heb ik zelf in de full size versie, dus ik was een beetje teleurgesteld om deze in mijn box te vinden. Maar goed, dat is een luxeprobleem en zeker niet de schuld van Deauty.

De L’Oréal CC Cream wilde ik ook al een tijdje hebben! Ik had liever de groene variant gehad, maar ik had me voorgenomen om die zelf te kopen als deze goed werkt.
Helaas slaat hij gewoon puur oranje uit – no kidding. Je moet maar eens op Google zoeken en je ziet overal oranje gezichtjes voorbij komen.

Tot slot de YSL Youth Liberator. Zelf ben ik met mijn prille 20 jaar niet meteen gebaat met dit product, maar ik kan zeker en vast geloven dat vele dames (of heren, laten we niet discrimineren) een gat in de lucht hebben gesprongen toen ze dit productje zagen.

Nu ben ik best wel tevreden met de inhoud van de box van deze maand. Er zitten enkele producten bij waar ik al heel lang benieuwd naar was (de Nuxe olie, de CC Cream), maar anderzijds zitten er wéér haarproducten in. Opnieuw, dit is persoonlijk omdat ik blog en op zich al veel producten leer kennen die nu in de boxen komen. Dat ligt dus volledig aan mezelf en mijn voorkeuren.

Wat ik wel een minpuntje vind, zijn de verschillende versies van de box. Persoonlijk had ik liever een groene CC Cream en een Revitalash (!!) gehad in plaats van de shampoo en de Nuxe, terwijl er zeker ook mensen zijn die deze producten liever hadden gekregen.
Je kan natuurlijk niet voor iedereen goed doen, maar met een box met overal dezelfde inhoud zou meer mensen blij maken, denk ik.

Dat gezegd blijf ik erbij: de Deauty Box is een geweldig concept. Het laat een breed publiek kennis maken met beautyproducten van verschillende merken. En dat voor redelijk weinig geld, hoor!

Als je benieuwd bent, kan je hier terecht voor meer info.

Veel liefs,
Diana

Share the love!Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone

5 Comment

 1. Redhotjillypeppers says: Reply

  Ik vind net dat die olie zo goed ruikt ! Grappig hoe smaken verschillen 🙂

 2. Vind het wel een mooie inhoud deze maand. Idd jammer dat er al-tijd haarproducten in zitten.

 3. beautytalkblog says: Reply

  Ik heb dezelfde inhoud 🙂 De nuxe olie vind ik zalig (ook de geur) sorry 🙂 maar hij is vergelijkbaar met de droge olie van Yves Rocher vind ik.
  Eefje

 4. Inderdaad stom dat er twee versies zijn. Zo heb je altijd kans dat je zoiets hebt van: daaaamn, ik wilde de andere 🙁 Maar overall vind ik het wel een mooie inhoud in deze box!

 5. beautiesatwork says: Reply

  ja, die cc cream ziet er echt slecht uit 🙁 ben wel benieuwd naar de 'dierenartsgeur' xD

Leave a Reply