Deauty februari

Ik kreeg vorige week de nieuwe Deauty Box binnen. Altijd een gelukzalig momentje als ik een pakket open maak en ik de Deauty doos zie!

De doos van deze maand is erg goed gevuld. Het is een mooie mix van producten – je hebt een eyeliner, shampoo, douchegel en handcreme.

De Mythic Oil shampoo van L’Oréal Professionnel (full-size versie) is al een hit onder de beautybloggers. Ik heb al vaker geschreven over de Mythic Oil waar ik een erg grote fan van ben. De shampoo vult de olie goed aan – verzorgt je haar en geeft het glans, én het ruikt nog eens heerlijk. Topproduct!

L’Oréal Professionnel Mythic Oil shampoo – 250 ml  (full-size / € 15,20)

Het volgend product is eentje waar ik nu al dol op ben: de Biomains handcreme van Biotherm. Op het moment dat ik dit artikel typ heb ik de handcreme op. Hij ruikt heerlijk, trekt snel in en is lekker voedend. Al werkt hij niet optimaal tegen superdroge plekken, maar dat neem ik er wel bij.

Biotherm Biomains handcrème – 20 ml (fullsize 100 ml / € 25,00)

Deze Eucerin waslotion heb ik zelf nog niet getest, maar ik heb er al veel positieve dingen over gehoord. Volgens mij perfect voor de drogere huidjes!

Eucerin Douchegel pH5 – 75 ml (fullsize 200 ml / € 8,45)

Tot slot de Maybelline Super Liner Blockbuster. Dit is een eyeliner in stift vorm. Ik vind deze erg fijn en handig in gebruik, maar de kleur is niet zo intens als ik had gehoopt. Hij blijft wel redelijk goed zitten (bij mij liep het een beetje uit maar dat heb ik altijd).

L’Oréal Paris Super Liner Blackbuster (fullsize / € 11,90)

De inhoud van deze box geeft me toch wat gemengde gevoelens. Ik ben blij met de eyeliner en de handcreme, maar de shampoo had ik al (daar kan Deauty niks aan doen, natuurlijk) en de douchegel ga ik niet gebruiken.

Persoonlijk vind ik dat er teveel douche- en huidverzorging in zit. Zelf hoop ik op meer make up (dat is de beautyblogger in me die naar boven komt!), maar het zal wel niet evident zijn om een make up product te kiezen dat bij zoveel mensen past.

Ik ben wél alvast erg blij met het concept, en vind dat beautyliefhebbers op deze manier kennis kunnen maken met mooie producten. Ik kijk al uit naar de box van maart!

Meer info vind je op de site van Deauty.

Veel liefs,
Diana

Share the love!Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone

5 Comment

 1. beautytalkblog says: Reply

  Ik vind Shampoo niet goed, hij laat een vettig laagje na! Er mag inderdaad meer make-up in de deautybox!
  Eefje

 2. Polish&Blush says: Reply

  Ik hoop ook elke keer op een beetje meer make up!

 3. Meer make-up zou inderdaad leuk zijn!

 4. Leuke inhoud!

 5. beautiesatwork says: Reply

  ik hoop ook dat er meer make-up komt 🙂

Leave a Reply