Deauty Box januari

Wat een leuke verrassing als je postbode opeens een Deauty Box aflevert aan je voordeur! Ook al doe je de deur open zonder een spatje make up en in je iets te comfortabele pyjama. Maar goed, ik toon jullie vandaag de Deauty Box van januari.

De inhoud is goed gevarieerd, met een mengeling van meer duurdere producten zoals de Dermalogica Microfoliant, en meer budgetproducten (maar nog steeds goede kwaliteit) zoals het haarlakje van L’Oréal.

– L’Occitane – Almond Shower Oil (75 ml)
– Dermalogica – Daily Microfoliant (13 g)
– Narcisco Rodriguez – For Her (4 ml)
– L’Oréal Paris – Elnett Luminize haarspray (75 ml)
– L’Oréal Professionnel – Vitamino Color Masker (75 ml)

De haarspray van Elnett is een kleinere versie. Ik ben een fan van deze spray; het was zelfs de eerste die ik ooit heb gebruikt. Ook heel handig in deze koude dagen waar statisch haar onvermijdelijk is.

De doucheolie van L’Occitane heb ik nog niet gebruikt, maar hij ruikt alvast heerlijk!

Het product waar ik het meest nieuwsgierig naar was, was de Daily Microfoliant van Dermalogica. Ik heb helaas nog nooit iets van Dermalogica gebruikt, maar dit product trok mijn aandacht het meest. De review volgt nog, dus jullie moeten nog eventjes op jullie honger blijven zitten!

Dit masker voor gekleurd haar van L”Oréal Professionnel heb ik in de full-size variant ook al geprobeerd, en ik ben er een grote fan van. Het is een superfijn product voor mijn gekleurd haar, en het voedt en verzorgt mijn haren echt.

Tot slot is er nog een parfumstaaltje van Narcisco Rodriguez, maar daar kan ik niet veel over schrijven buiten dat het lekker ruikt, of course 😉

De Deauty Box van januari is echt een topper wat mij betreft! Het bevat een gebalanceerde mix van duurdere en goedkopere producten in een goed formaat zodat je alles goed kunt testen.

Bedankt, Deauty, voor deze superleuke box! Als jullie ook geïnteresseerd zijn, kunnen jullie hier terecht.

Veel liefs,
Diana

Share the love!Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone

4 Comment

  1. Het leuke aan het Deautybox concept is dat je nieuwe producten uitprobeert dat je nooit zelf zou kopen. Ik heb de mijne vandaag besteld. (3maand) Ik vind het nogal duur lijken om bijna 170 euro te betalen aan beauty-producten voor een jaar. En je weet dat je sowieso nog meer dan 170 euro zal verdoen aan beauty, maar als je het zo ziet, schrik je daar wel van.

  2. Ik vond deze box ook echt super!! Die doucheolie is echt héérlijk!!

  3. De douche olie is heerlijk!

  4. beautiesatwork says: Reply

    hele mooie producten 🙂

Leave a Reply