Deauty Apothecary Box

Deauty werkt regelmatig rond thema’s voor hun boxen. Afgelopen maand kwamen ze met de Apothecary Box. Deze bevatte allemaal producten die je kunt verkrijgen bij de apotheek. Kijk maar snel mee naar de inhoud!

Heel leuk: er zat een ‘voorschriftje’ bij met een beschrijving van de producten in de box!

Dokter Deauty weet wat goed voor je is!

De Apothecary Box bevat deze maand een erg gevarieerd aanbod aan producten. Je hebt een handcreme, een shampoo, conditioner, haarserum en enkele huidproducten.

Allereerst zit er een redelijk groot flesje van een Eucerin handcreme in. Eucerin is een erg goed merk, dus ik was niet verrast toen ik de handcrème gebruikte en het mijn handen direct voedde en zacht maakte.

(75 ml €7,80)

Up next: de ROC Retin-ox Correxion dagcrème. Deze bevat retinol en hyaluronzuur – perfect tegen de veroudering van de huid. Ik ga deze uiteraard niet zelf gebruiken, maar ROC is een merk dat bekend staat om geweldige huidproducten dus het is zeker een goede aanvulling van de inhoud van deze box.

(40 ml – €32,50)

Verder zit er nog een antirimpel serum van Plante System in. Dit merk kende ik nog niet, maar het concept van natuurlijke ingrediënten klinkt alvast erg goed. Het klinkt alvast erg goed: het serum bevat o.a. extracten van de Edelweiss-plant die de huid beschermt tegen de koude en tegen de UV-stralen.

(full-size – €19,75)

Dan zitten er nog enkele Weleda producten in de box: een herstellende shampoo en conditioner met haver, een bodylotion met wilde roos en een shampoo met pluimgierst. Ik heb nog nooit iets geprobeerd van Weleda dus ik ben best wel benieuwd. Uiteraard heb ik veel goede dingen gelezen over dit merk dus ik denk dat het me niet zal teleurstellen.

Bodylotion full size – €13,99
Pluimgierst shampoo full size – €9,99

Tot slot hebben we nog 2 kleine tubetjes van het Astera serum van René Furterer. Dit product is perfect voor een gevoelige hoofdhuid want het zuivert en verfrist.

(full size – €17)

Het concept van de Apothecary Box vind ik erg geslaagd. De box is goed gevuld en bevat enkele merken die ik nog niet kende. En dat is waar het om draait: je komt in contact met nieuwe merken en producten.

Het enige nadeel is dat ik in deze box nu 2 antirimpel producten heb ontvangen. Zelf ben ik maar 21 dus er valt voorlopig geen enkel rimpeltje te bespeuren. Daarom is het zo jammer dat er dan – in verhouding – zoveel producten tegen rimpels in mijn box zitten. Ik wilde heel graag kennis maken met Plante System, maar dat serum ga ik dus niet gebruiken. Jammer!

Voor meer info over Deauty en mogelijke abonnementen ga je naar de website van Deauty.

Veel liefs,
Diana

160x600 Deauty BENL

Share the love!Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone

6 Comment

 1. SSBNL says: Reply

  Wat een leuk idee! Hier in Nederland hebben we ook verscheidene boxen, maar volgens mij heeft er nog nooit eentje een apothekersthema gehad. Er zitten lekker veel producten in en een aantal waar ik wel nieuwsgierig naar zou zijn!

 2. chitchatontherocks says: Reply

  Héél leuke inhoud, vooral Eucerin en Weleda. Geniet ervan ;-).

 3. Ik vind het wel een toffe inhoud, vooral die Weleda producten.

 4. Louise says: Reply

  Mijn moeder heeft die Roc producten, werken heel goed 🙂

 5. beautiesatwork says: Reply

  ik had andere merken verwacht 🙂

  1. DianaAPBL says: Reply

   Oh, wat had je dan verwacht? Ik ben benieuwd!

Leave a Reply