De winter in met Kenzoki

Nu het iedere dag steeds een beetje kouder wordt, is het erg belangrijk om je huid goed te beschermen. Bij Kenzoki staat deze winter in het teken van ultieme geuren, hemelse texturen en efficiënte producten.

Ik testte enkele producten uit van Kenzoki: een hydraterende mist (ideaal, zeker met de verwarming die je huid kan uitdrogen!), een voedende handcreme en een zalige dagcreme die mijn doffe huid haar gloed terug bezorgt.

kenzoki eau douce de lotus frais creme qui fait belle baume à mains sensuelles

Kenzoki Crème Qui Fait Belle – €50 / 50ml

Dit product is echt speciaal. Buiten het feit dat het roze (!) is, heeft de Crème Qui Fait Belle een vederlichte textuur die niet vettig aanvoelt en razendsnel intrekt in de huid. De crème bevat verscheidene speciale ingrediënten (extract van Pioen, rode alg en meer) met als resultaat dat de huid direct straalt na het aanbrengen van het product. Mijn huid heeft een gezonde gloed waardoor ik mijn highlighter eigenlijk kan skippen. Tegelijkertijd voelt mijn huid heerlijk zacht en gehydrateerd aan. En de geur is he-mels <3

Kenzoki Baume à Mains Sensuelles – €14 / 50 ml

Ik heb al veel hancrèmes gebruikt, maar zelden was ik zo’n grote fan als van deze Baume van Kenzoki. Allereerst: de overheerlijke geur. Daarnaast hydrateert deze rijke crème mijn handen al vanaf de eerste seconde, en het effect blijft enkele dagen merkbaar. Je moet deze crème dus zelfs niet iedere dag aanbrengen, maar om de drie à vier dagen aangezien je handen zó zacht worden (en blijven) na slechts één gebruik. Best indrukwekkend!

Kenzoki Eau Douce de Lotus Frais – €29 / 150 ml

Ook een favoriet van me: deze Fresh Lotus Water spray. In de zomer werkt het heerlijk verkoelend; in de winter gebruik je het om je huid gehydrateerd te houden. Omdat het ook een verzachtende werking heeft, gebruik ik het ook als mijn huid soms wat rood en geïrriteerd is.

Ik ben nu een grote fan van Kenzoki geworden. De hydraterende werking van al haar producten is fenomenaal, en de subtiele, zachte geuren zijn fantastisch. Meer info omtrent deze producten vind je op de website van Kenzo.

Share the love!Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone

4 Comment

 1. Melanie says: Reply

  Ik heb die crème altijd al willen proberen, maar vond hem wat aan de dure kant. Nu heb je mij wel overtuigd 😉

 2. Die handcreme klinkt echt wel enorm goed, zeg.

 3. Marijke says: Reply

  Die handcrème is echt hemels hé!!

 4. Saraya says: Reply

  Klinkt als fijne producten 🙂
  X

Leave a Reply