De perfecte cadeaus voor de feestdagen

Eén van de meest geliefde cadeaus tijdens de feestdagen is toch wel de parfum. Er is niets leuker dan iemand die jou een luxueus flesje parfum schenkt!

Je hebt parfums in verschillende soorten en maten, maar ook in sterktes. Jullie weten het waarschijnlijk al, maar er zit een verschil in eau de toilette en eau de parfum. De grote vraag, wat is dit verschil precies?

De luchtjes verschillen van elkaar op het gebied van de concentratie van de vloeistof. Eau de toilette bevat een lichte concentratie, wat het luchtje een frisse en lichte geur geeft. Waarschijnlijk verwacht je bij dit lichte luchtje dat de geur gedurende de dag verdwijnt. Dit is echter niet waar. De geur keert zich na een tijdje naar buiten toe, waardoor jij hem zelf niet meer ruikt. Je omgeving ruikt hem daarentegen nog wel. Geen zorgen dus dat je ‘parfumloos’ door het leven gaat.

Eau de parfum bevat, zoals je waarschijnlijk al verwacht, een sterke concentratie. Dit luchtje ruik je erg sterk gedurende dag en is erg aanwezig. Het is erg persoonlijk naar welke van de twee jouw voorkeur uit gaat. Om dit te achterhalen is het misschien een idee om van beide soorten eens een testertje te vragen en deze thuis meerdere malen uit te proberen. Zo weet je tevens zeker of je het geurtje lekker vindt ruiken.

 

Naast parfum zijn er ook andere lekkere bodyproducten die jij op je verlanglijstje kan zetten. Een bodylotion of bodycrème maakt van jouw huid een zijdezachte, fluwelen huidje en voorziet je ook nog eens van een lekker geurtje. De bodycrème is perfect voor de lezers met een droge huid. Een crème is net iets voller qua textuur, precies wat jij nodig hebt.

Voor de luiere lezers onder ons, hebben wij ook een tip. Ga voor de bodyspray, bijvoorbeeld die van Chanel, Fresh Moisture Mist Coco mademoiselle. Deze spray is eenvoudig en snel aan te brengen en hoef je niet uit te smeren. Ideaal voor luiere beautyliefhebbers, zoals yours truly.

Parfum kan je natuurlijk ook aan de man in je leven schenken, maar ik heb nog een andere tip die ook erg leuk is. Wat dacht je van telefoonhoesjes, om de geliefde gadgets een goede bescherming te bieden?
Maakt hij gebruik van een LG G2? Go for it en kies een van de vette LG G2 hoesjes uit, die bij hem past. Je hebt tegenwoordig zelfs hoesjes met een bieropener achterop. Wat wilt een man nog meer?

Smartphonehoesjes zijn het ideaal geschenk voor je geliefde, vader of broer. Ook voor jezelf kan je een leuk hoesje uitzoeken dat bij je past. Een hoesje kan een erg goed fashion accessoire zijn! Wat dacht je van een shiny BlingBling iPhone 5c hoesje, als je een Apple-fan bent? Vinden jij of jouw mannelijke vriend deze hoesjes een beetje overdreven, maar willen jullie wel graag iets van een klein accessoire? Er zijn genoeg accessoires voor de iPhone 5 die hier aan voldoen. Je hebt keus uit een handige screenprotector, een schattige dust plug of misschien een universele autohouder. Voor ieder wat wils!

Hopelijk hebben jullie nu wat ideetjes opgedaan voor de feestdagen. Have fun shopping!

Dit artikel is geschreven door Naomi

Share the love!Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone

2 Comment

  1. chitchatontherocks says: Reply

    Leuke post!

  2. Parfum kopen voor iemand is moeilijk eh, want het is zo persoonlijk… Maar als ik de persoon echt goed ken, dan durf ik het wel te doen 🙂

Leave a Reply