Darphin Hydraskin All-Day Eye Refresh Gel-Cream

Darphin is een merk dat ik al lang beter heb willen leren kennen. Ik heb vroeger al vaak het Intral Redness Relief Soothing Serum gebruikt – zaaalig spul! Ik was dus zeker benieuwd naar meer. Onlangs viel de nieuwe Hydraskin All-Day Eye Refresh Gel-Cream in  mijn brievenbus, en ik ging meteen aan de slag met testen.

De Hydraskin All-Day Eye Refresh Gel-Cream is een luchtige, verkoelende gelcreme die je rond je ogen gebruikt. Het bevat ingrediënten zoals bevroren algen die de hydratatie bevordert, komkommer die het water beter vast houdt en extract van salicornia herbacea en granaatappel om de waterdiffusie te verbeteren.

Darphin Hydraskin All-Day Eye Refresh Gel-Cream

De creme voelt heerlijk zacht en verkoelend aan. Het werkt tegen donkere cirkels onder de ogen, vult fijne lijntjes op en vermindert wallen. Als je last hebt van puffy ogen, dan is dit hét product voor je.

Je kan de gel creme op meerdere manieren aanbrengen. Om de ogen te ontlasten, breng je het in een c-vorm aan in je binnenste ooghoeken (#1). Voor een liftend effect, breng je het product aan boven je ogen en masseer je het in in opwaartse bewegingen (#2).
Gewoon even relaxen? Werk dan het product in in de vorm van een 8, aan de buitenste ooghoeken (#3). En tot slot, om te draineren, masseer je de gelcreme in van de buitenste ooghoek naar buiten – ideaal om wallen tegen te gaan (#4).

Darphin Hydraskin All-Day Eye Refresh Gel-Cream

Ik gebruik de creme het liefst ‘s morgens, vòòr mijn dagcreme en makeup. Het verkoelend effect is heerlijk, en het zorgt er ook voor dat mijn makeup niet ophoopt onder de ogen. Zalig spul!

Darphin Hydraskin All-Day Eye Refresh Gel-Cream

Deze gelcreme is iedere cent waard. Het hydrateert, vermindert tekenen van vermoeidheid en pept de huid direct op.

Darphin Darphin Hydraskin All-Day Eye Refresh Gel-Cream – €29,99

Veel liefs,
Diana

Share the love!Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone

Leave a Reply