Daniel Wellington Horloge – Winchester

Een goede, kwaliteitsvolle horloge voor kerst doet het altijd goed. Dat weet ook Daniel Wellington, het Zweedse luxe horlogemerk dat bekend staat voor de gestreepte NATO horlogebandjes. Ik kreeg van het merk een vroeg kerstcadeautje en mocht een exemplaar uitkiezen voor onder de kerstboom. Benieuwd wat mijn keuze is geworden?

Daniel Wellington Winchester

Ik schreef al eerder over Daniel Wellington (klik hier) en ben nog steeds onder de indruk van de kwaliteit, de luxueuze toets en de afwerking van de horloges. Vorige keer ging ik voor een klassieke bruine horloge met lederen band. Deze keer wilde ik echter iets leuker en kleurrijker rond mijn pols en dus ging ik voor het Classic Winchester 36mm model ($175). Niet alleen de leuke kleuren en het grote formaat van deze horloge spraken me aan – de naam Winchester is natuurlijk mooi meegenomen als grote Supernatural fan!

Daniel Wellington Winchester 36 mm

Daniel Wellington Winchester 36 mm

Wil jij voor Kerstmis ook een Daniel Wellington horloge schenken aan iemand? Gebruik dan de code PrettyBeautifulChristmas en krijg maar liefst 15% korting op jouw bestelling! De code is geldig tot 15 januari 2016. Wie echter voor 17 december bestelt, ontvangt zijn of haar horloge nog voor Kerstmis zodat het op tijd onder de kerstboom staat.

Daniel Wellington Winchester 36 mm

Veel liefs,
Diana

Share the love!Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone

3 Comment

  1. Ik ben niet zo voor die gestreeptje stoffen bandjes, maar verder ben ik zeker een DW fan!

  2. Heel mooi horloge!

  3. Supermooie horloge! Zou mooi onder mijn kerstboom passen! 😀

Leave a Reply