Daniel Sandler Watercolour Crème Rouge – Soft Peach

Herinneren jullie mijn review over de Daniel Sandler Watercolour Blush nog (hier)? Wel, ik leerde al snel dat Daniel Sandler creme blushes had met dezelfde staying power, maar in een iets handigere verpakking. Ik las er veel goeds over en besloot om de kleur Soft Peach te bestellen.

Alle reviews die ik heb gelezen over dit product zijn absoluut lovend. Ik ging uiteraard voor Soft Peach, door mijn lichte obsessie met peachy kleuren. Er zijn nog twee andere kleuren beschikbaar: Soft Pink en Hot Pink.

Ik had verwacht dat de blushes groter zouden zijn, maar ze zijn echt klein. Ze bevatten maar 3,5 gram product zo’n €17 is dat best duur. Maar goed, de blush is heel zuinig dus je doet er lang mee (excuses, excuses ;)).

De kleur is peachy/beige met een vleugje roze erdoor – een mooie, neutrale kleur die bij iedereen mooi zal staan.

Anders dan andere blushes is dat deze heel waterig/gelachtig aanvoelt, en niet geheel cremeachtig. Geen minpunt hoor! Ik vind dat het zo veel makkelijker uitsmeert dan een creme.

De blush is ook sterk gepigmenteerd. Één veegje en je hebt een mooi, gezond blosje! Je kan de kleur ook goed opbouwen zonder dat het cakey wordt.De finish is trouwens niet matte, maar een beetje dewy. Het laat je huid er erg gezond en stralend uitzien.

Hoewel de blush niet meteen erg goedkoop is, ben ik heel tevreden over dit product. Ik gebruik deze nu elke dag! Soms één laagje met poederblush er over heen, soms met enkele laagjes. En de blush blijft perfect zitten, uren lang, zeker met poeder erover.

Voor degenen die een langhoudende blush zoeken met ongelofelijke staying power – bij Daniel Sandler moet je zijn!

Daniel Sandler is o.a. te koop bij HQ Hair en Feel Unique voor ongeveer £17 of €19.

Veel liefs,
Diana

Share the love!Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone

3 Comment

  1. Mme_Sophistique says: Reply

    pretty pretty pretty! ziet er echt heel mooi en zomers uit, ik ben altijd helemaal voor alles peachy in de zomer

  2. mostlysunnybunny says: Reply

    Hey Diana, you're right about the convenient packaging! It's much easier to dose this right! I bet this shade is lovely on you, and now I need to look into them!

  3. beautiesatwork says: Reply

    echt een heel mooi kleurtje 🙂

Leave a Reply