Daniel Sandler Watercolour Blush – Gentle

Vandaag wil ik jullie kennis laten maken met een product dat ik nog maar pas in mijn bezit heb, maar waar ik alvast head over heels verliefd op ben. Ontmoet de Watercolour Blush van Daniel Sandler.

Als je Youtube makeupfilmpjes kijkt, gaat deze naam je zeker niet onbekend in de oren klinken. Daniel Sandler is een internationale make up artiest met meer dan 25 jaar ervaring. Hij heeft dus ook een eigen make up lijn, dat meermaals in de prijzen viel en gebruikt wordt door Lisa Eldridge en Pixiwoo. Ik denk dat er dus niet over de kwaliteit van deze producten gediscussieerd kan worden!

De Watercolour Blush is één van de beroemdste producten van Daniel Sandler. Het is een vloeibare blush op waterbasis. Het blendt gemakkelijk in de huid en blijft de hele dag netjes zitten ondanks de hitte of vochtigheid, doordat hij op waterbasis is.

Ik bestelde mijn flesje bij Feel Unique voor £14,50 (zo’n €17). Er waren geen verzendkosten en de levering duurde iets meer dan een week.

Ik koos voor de kleur Gentle. Deze wordt omschreven als een peachy, bruine kleur met een zachte shimmer.

Zoals je kunt zien is het flesje erg klein. Er zit 15 ml product in, wat erg weinig lijkt. Maar als je straks de swatches ziet, zul je zien waarom je in je hele leven zeker zult toekomst met één flesje.

Als je de dop er af draait, zie je dit. Een beetje onhandig om de blush mee aan te brengen, want het product is héél vloeibaar en als je lichtjes knijpt in het flesje, krijg je al teveel product. Dat is dus een klein minpuntje.

Zoals je kunt zien is het product heel vloeibaar. Je moet trouwens wel goed schudden voor het gebruik, om alle ingrediënten goed te mengen.

Met het klein druppeltje van op de foto hierboven kreeg ik dus dit effect. Je hebt dus echt héél weinig nodig om een goede pigmentatie te verkrijgen! Zeker niet te hard knijpen in het flesje, dus.

Nu, de kleur ziet er wat angstaanjagend uit, maar je kiest natuurlijk zelf hoe je het aanbrengt. Je kan een kwast gebruiken, maar ik gebruik liever gewoon mijn vingers. Ik dep mijn ringvinger lichtjes in de druppel blush die ik op de rug van mijn hand aanbreng, en wrijf het dan uit over mijn wangen. Op die manier kan ik de kleur subtiel opbouwen.

Zo’n effect kun je dus ongeveer verkrijgen op de wangen (sorry voor de onduidelijke foto). De kleur is gemakkelijk op te bouwen, zelfs tot de intensiteit als op bovenstaande foto!

De blush is heel natuurlijk en de shimmers die erin zitten zorgen voor een subtiele gloed. Om eerlijk te zijn had ik echt schrik dat ik een Snooki-effect zou verkrijgen toen ik de blush eerst zag. Gelukkig is dat niet zo!

En het beste is dat de blush écht goed blijft zitten. Bij mij vervagen blushes al na een paar uur, omdat ik vaak gewoon onbewust aan mijn gezicht zit. Maar deze dring door in je huid en blendt goed in, waardoor je het enkel af krijgt met een make up remover. Een tiental uur zal deze Watercolour Blush zeker uithouden!

Ik ben dus echt heel blij met deze aankoop. Ik ben erg benieuwd naar meer kleurtjes, en ik garandeer jullie dat ik zeker nog een flesje in huis ga halen! Alleen vind je op internet niet zo’n duidelijke swatches. Op de site van Daniel Sandler zijn er wel swatches op het gezicht, maar ik zie liever eerst armswatches om de kleur beter te kunnen zien.

Dus, dames van België en Nederland – tijd om Daniel Sandler te ontdekken! Jullie zullen ook verliefd worden op de Watercolour Blushes, dat zweer ik.

Daniel Sandler Watercolour Blush – £14,50 bij Feel Unique

Veel liefs,
Diana

Share the love!Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone

15 Comment

 1. chitchatontherocks says: Reply

  Oh, bedankt voor de tip! Altijd leuk om nieuwe make-upmerkjes te ontdekken. Ik gebruik zélf ook meestal Benetint of Posietint, maar ga deze zéker ook eens uitproberen!

  1. DianaAPBL says: Reply

   Zeker doen! Ik ga zelf een tweede kleur kopen binnenkort. Vind de Benetint/Posietint zeker niet zo gepigmenteerd als deze schatjes!

 2. petra says: Reply

  Mooi resultaat!
  Ik heb de liquid blushes van Benefit, maar gebruik ze eigenlijk heel weinig…

  1. DianaAPBL says: Reply

   Ik vond de blushes van Benefit niet zo gepigmenteerd. Deze zijn echt boem, KLEUR 😀

 3. Sofie says: Reply

  De kleur is inderdaad een beetje angstaanjagend, maar het product op zich lijkt me wel fijn!

 4. Speciaal product, maar wel heel interessant!

 5. Oh mooi ! Ik had nog nooit van deze man gehoord, interessant 🙂 !

 6. mostlysunnybunny says: Reply

  This looks tiny but I bet it'll last forever! I think I've seen some colors that I'd love to try, but haven't really made the plunge yet! I tend to reach for my powder blushes more often for some reason 🙂

  1. DianaAPBL says: Reply

   I think it\’ll last a whole lifetime, to be honest! And I usually go for something liquid or creamy, because it tends to stay on me longer then powder.

   1. mostlysunnybunny says: Reply

    Is that because your skin is drier? On me good powder blushes last longer than good cream blushes I think.

    1. DianaAPBL says: Reply

     No, it\’s because I tend to rub my face during the day LOL. When I get bored, I lean on my cheeks with my hands (if you know what I mean), so I tend to rub the powder off. Cream and liquid products sink into my skin so I don\’t have that problem.

     1. mostlysunnybunny says:

      Haha I know what you mean! Sometimes I do that too!

 7. beautiesatwork says: Reply

  benieuwd naar de andere kleurtjes 🙂

 8. Kelly says: Reply

  Wauw, hij geeft echt een mooi effect op jouw gezicht! Klinkt zéker goed, alleen ben ik nooit echt van de vloeibare blushes geweest.. Om de een of andere manier kan ik dat echt niet mooi doseren & uitsmeren lol 🙁 .

  1. DianaAPBL says: Reply

   Maar deze is echt gemakkelijk om te gebruiken. Je kan er echt weinig mis mee doen!

Leave a Reply