GESLOTEN – Cygnett Powerbank + WIN

Mijn iPhone en ik zijn onafscheidelijk. Even snel mijn mails checken, 1010 spelen of Instagrammen – het kost jammer genoeg allemaal batterij. Maar in plaats van mijn telefoon door middel van een veel te korte lader op te laden aan een stopcontact heb ik iets veel beter gevonden: de Powerbank van Cygnett.

Cygnett Powerbank

De Powerbank van Cygnett is een kleine en compacte oplader die je overal kan meenemen om je telefoon mee op te laden. Je laadt hem eerst zelf op via de bijgeleverde USB-kabel. Je plugt hem in op je laptop of computer, bijvoorbeeld tijdens het werk wanneer je je telefoon niet gebruikt. Daarna steek je hem met het correcte kabeltje in je telefoon en kan je weer verder Instagrammen en spelletjes spelen! Klinkt simpel, maar zo hoef ik niet constant bij een stopcontact te hangen omdat ik tijdens het laden mijn iPhone ook wil gebruiken. Bovendien is de Powerbank dun, licht en heeft het een lekker lange kabel.

En in tegenstelling tot andere opladers kan deze Powerbank mijn telefoon volledig opladen. Ik heb verschillende andere mobiele opladers gehad die maar 50% van de batterij opladen waardoor ik mijn telefoon achteraf toch moest insteken. Dit is gewoon veel handiger: Powerbank insteken als ik mijn telefoon niet gebruik en dan achteraf opladen, waar en wanneer ik maar wil.

Cygnett Powerbank

Ik heb mijn exemplaar van GSMpunt ontvangen en ik mag nu ook één exemplaar weggeven aan jullie!

Wat moet je hiervoor doen?

Heel simpel: volg me op mijn social mediakanalen (Facebook, Twitter en Instagram) en laat in een comment achter wat jouw social media handle is zodat ik het kan controleren. That’s all! De winnaar kies ik dan op vrijdag 20 november om 23.59.

Cygnett Powerbank

Wil je niet wachten tot dan? Dan kan je zelf deze Powerbank kopen met 20% korting dankzij de code ‘CYGNETT20‘! En als je geen oplader zoekt, neem dan een kijkje bij de andere smartphone accessoires want GSMPunt heeft echt leuke items in hun gamma!

Liefs,

Diana

Share the love!Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone

4 Comment

 1. zoe says: Reply

  ik doe mee!
  alles gedaan
  facebook; zoe louwerse
  twitter en instagram; zowiezo_

 2. Anita H. says: Reply

  Vrijdagavond 13-11? Of staat deze winactie nog open? Indien dat laatste het geval is, maak ik uiteraard graag kans. Mijn volledige naam op Facebook is iets langer dan hier weergegeven, maar ik ben vast makkelijk te vinden.

  1. DianaAPBL says: Reply

   Dag Anita. Je hebt helemaal gelijk, de datum is fout. De winactie is nog open tot deze week vrijdag, de 20ste. Groetjes!

 3. Ontzettend fijne review en foto's!
  Luv it.

  @bromtommig

Leave a Reply