Customizing my iPhone

Ik kreeg voor mijn werk onlangs een iPhone 6, en het eerste wat ik deed, was een mooi hoesje kopen. Mijn oude Samsung was geweldig maar helaas waren er voor mijn model weinig hoesjes beschikbaar. Ik was altijd superjaloers op iPhonegebruikers omdat er voor hen zoveel keuze was, maar nu kan ik dus ook 101 hoesjes voor mijn smartphone kopen!
Omdat ik toch een aparte smaak heb, wou ik mijn persoonlijke hoes ontwerpen. Ik deed dit bij B2C Telecom, een Nederlands bedrijf met een immens uitgebreid gamma aan hoesjes, cases en nog meer accessoires. Na enkele klikken en enkele dagen kreeg ik mijn eigen hoes binnen!

Ik ben een giga fan van The Simpsons dus dit design van Homer was helemaal mijn ding. Het hoesje is van zacht, plooibaar materiaal en de kwaliteit van de afbeelding is erg goed.

Het B2C Telecom programma om hoesjes mee te ontwerpen, is totaal niet ingewikkeld. Binnen enkele klikken heb je je ontwerp klaar. Het is bovendien absoluut niet duur, zeker als je bedenkt dat je het volledig zelf kunt personaliseren. Je kan het ontwerp ook in 3D bekijken zodat je perfect weet wat je in je brievenbus kunt verwachten.

Ook heel leuk om te weten: zelfs al staat jouw model niet in het lijstje op de website, dan kan je alsnog een hoesje personaliseren door even contact op te nemen met de klantendienst van B2C Telecom. Ook hebben ze hoesjes voor de allernieuwste modellen direct in voorraad (bv. voor de Huawei Ascend P8).

P.S. Voor wie mijn nieuwe baby nog niet had gezien… Wat hou ik toch van mijn job!

Share the love!Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone

2 Comment

  1. xLauratjj says: Reply

    Ik hoor het 'm al zeggen … MMMM .. APPLE

  2. Hah, zalig, heel leuk om 'm zelf te customizen!

Leave a Reply