Currently loving…

A Pretty Beautiful Life. Toen ik deze naam koos, nam ik mezelf voor om niet enkel over beauty te bloggen. Ik wilde over alle ‘pretty beautiful’ dingen in het leven schrijven, maar uiteindelijk kwam enkel beauty aan bod.

Sinds kort kriebelt het toch om ook over andere onderwerpen te schrijven. Ik wil graag delen wat ik momenteel lees, kijk, wat me bezig houdt… Begrijp me niét verkeerd! Ik HOU van beauty en blijf vooral reviews van beautyproducten plaatsen. Maar ik wil ook wat meer schrijven over andere onderwerpen zoals persoonlijke shizzle, muziek, films,… Beetje meer persoonlijk en lifestyle, dus.

Om de aftrap te geven van dit nieuw tijdperk (ik blijf dus lekker dramatisch ;)) heb ik een kleine compilatie gemaakt van dingen waar ik nu bezig mee ben: wat ik lees, wat ik kijk, waar ik naar uitkijk,… Ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen! En anders klik je maar lekker weg 😉

Currently reading…

Vroeger las ik absoluut niet graag. Mijn zussen vroegen me zelfs of ik kon lezen, de grapjassen. Maar tegenwoordig ligt er altijd een boek bij me in de buurt. Dit zijn de boeken die ik de afgelopen tijd heb verslonden:

 • The Help – Kathryn Stockett 

  Dit boek heb ik enkele jaren geleden gelezen, vlak voordat de film uitkwam. Zo’n prachtig boek, en de verfilming mocht er ook zijn. Ik ben het nu opnieuw aan het lezen en ik ben nog steeds onder de indruk van Stockett’s schrijfstijl. Ze schrijft zò goed dat je het ene moment Hilly wilt wurgen, en enkele seconden later zit je de stukken met Celia en Minny al snikkend te lezen.

 • Short Guide to a Happy Dog – Cesar Millan 

  Ik ben al een hele tijd fan van mister Millan! Ik heb een tijdje élke aflevering van ‘The Dog Whisperer’ opgenomen om ze daarna te bekijken, hopend op een magische tip dat Butters kon helpen. Ik hou van hem, maar soms maakt hij me knettergek. De tips van Cesar zijn echt handig en effectief. Ik heb trouwens àl zijn boeken!

 • The Casebook – Sherlock 

  Oké, dit heb ik enkel gekocht omdat Benedict Cumberbatch mijn ideale man is en hij fantastisch is in ‘Sherlock’, maar het is echt wel een leuk en informatief boek. Als je ‘Sherlock’ nog niet gezien hebt, moet je dat zeker doen!

 • A Song of Ice and Fire – George R.R. Martin 

  Mijn god, dit zijn de beste boeken ooit. Als je ze nog niet hebt gelezen en/of de serie niet hebt gezien – DOEN! De wereld van de Starks en co is werkelijk fantastisch. De drama, de heartache, de backstabbing,… Je wordt echt meegezogen in het verhaal en voor je het weet heb je ‘A Dance With Dragons’ uit en weet je niet wat je moet doen met je leven (true story).

Currently watching…

Hoera, het nieuwe televisieseizoen in Amerika is weer begonnen! Dat betekent dus weer een nieuwe aflevering van mijn favoriete series om naar uit te kijken. Momenteel heb ik een heel schema opgesteld met alle series die ik moet kijken. Ik ben een echte seriefanaat, dus heb ik een kleine selectie van mijn favo’s moeten maken.

 • The Simpsons 

  Allez, wie kijkt dat nu niet graag? Ik lach me altijd kapot met The Simpsons en – ik schaam me – ik herken mezelf vaak in de dingen die Homer doet.

 • Breaking Bad 

  Wat kan ik zeggen? Dit is één van de beste televisieseries in de geschiedenis van televisieseries. Helaas werd afgelopen zondag de allerlaatste aflevering uitgezonden in Amerika. Ik was erg blij met hoe het verhaal is geëindigd. Voor degenen die ‘Felina’ ook hebben gezien: wat vonden jullie?

 • Hawaii Five-0 

  Knappe mannen in Hawaii? Hoe kan je nu ‘nee’ zeggen? Maar serieus: ‘Hawaii Five-0’ is een serie die me elke aflevering weer kan verrassen. En het feit dat Alex O’Loughlin regelmatig zijn t-shirt uitdoet, helpt natuurlijk ook.

 • It’s Always Sunny In Philadelphia 

  Als jullie je afvragen wat mijn soort humor is – dit is het. Platte, vunzige dialogen met een regen van creatieve scheldwoorden, zo kan ik IASIP het beste omschrijven. Dit is wel niet iets voor je als je van romantiek en happy endings houdt, hou dat in je achterhoofd.

 • The MiddleDit is een hilarische televisieserie rond de familie Heck met moeder Frankie die zoveel moet slikken van haar kinderen die soms echt snotneuzen kunnen zijn. Maar ze zorgen wel elke week voor de meest gekke situaties en grappigste dialogen op televisie!

 Currently listening to…

Jongens, wisten jullie al dat One Direction een nieuwe single heeft dat ‘Diana’ heet? En wie heet er ook Diana? JA, IK! Dit is een teken, hoor! Geen verrassing dus dat dit liedje grijsgedraaid wordt ten huize APBL én dat het mijn nieuwe ringtone is.

Afgelopen week heb ik ook de nieuwe CD van Kings of Leon ontvangen. Ik beluisterde hem op weg naar school en toen ik uit de auto stapte, wist ik het – dit wordt platinum ofzo. Die typische, rauwe sound van KoL bekoort mij echt! Vooral ‘Temple’ en ‘Super Soaker’ weerklinken in mijn auto.

Currently anticipating…

Pokémon XY! Jullie weten dit misschien nog niet, maar ik heb élke Pokémon spel sinds het prille begin in mijn bezit en ik kan ze echt allemaal opnoemen. Geen wonder dus dat ik al sta te springen voor Pokémon XY! De release staat gepland voor 12 oktober en ik kan echt niet meer wachten.

Helaas komt dit spel enkel uit op 3DS en ik heb een DS. Ik wil het spel ZO graag spelen, maar om een 3DS te kopen speciaal voor één spel lijkt me een beetje gekkenwerk. Ik hoop dat er een goede ziel rondloopt die mij zijn of haar console voor eventjes wilt lenen want ik moét dit gewoon hebben.

Currently trying…

Ik ben gek op krullen in mijn haar, maar ik vertik het om elke ochtend met mijn stijltang in de weer te gaan. Dus ben ik op zoek naar de perfecte manier om mijn haar te doen zodat ik ‘s morgens wakker wordt met een bos krullen. Al geprobeerd: de headband curls, de sokmethode, papilotten en vlechten. Als ik de oplossing heb gevonden zal ik het zeker delen!

Currently loving…

Omdat jullie dit hele epistel hebben gelezen (of toch gedaan hebben alsof), beloon ik jullie graag met wat Britse eyecandy!

Benedict Cumberbatch hoort er natuurlijk bij (VAN MIJ!), maar ook James McAvoy, Tom Hiddleston en GoT-acteurs Richard Madden en Kit Harington zijn zeker niet mis. Jullie verdict?

Nu, ik heb veel plezier beleefd met het tikken van dit artikel. Ik kan natuurlijk alleen maar hopen dat jullie het even leuk vonden om het te lezen (al denk ik dat de laatste afbeelding heel wat goed maakt).

Maar nogmaals: dit is en blijft op de eerste plaats een beautyblog. Ik heb nog stapels productreviews die ik maar al te graag online wil gooien, dus no worries.

Veel liefs,
Diana

Share the love!Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone

12 Comment

 1. petra says: Reply

  Aah, leuke post, meer doen dus!!
  En The Simpson, daar keek in in mijn jeugdjaren echt elke dag naar, haha!!

 2. Leuke post ! Mmmm, James McAvoy, helllooow !

 3. Pokemon! Brings back memories 🙂 Wat leuk dat jij het nog STEEDS speelt!

  1. DianaAPBL says: Reply

   Of course, en ik ga ook XY spelen! Gotta catch em all 😀

 4. DesireForPolish says: Reply

  Leuk artikel!

 5. Mme_Sophistique says: Reply

  oh my ik ben echt gek op pokemon, ik speel het nog altijd

  1. DianaAPBL says: Reply

   YES, ik ook!

 6. beautiesatwork says: Reply

  ga die kings of leon liedjes eens beluisteren 🙂

 7. Redhotjillypeppers says: Reply

  Ik ben nog in de Heisenberg verwerkingsfase. Mimimi 🙂

  1. DianaAPBL says: Reply

   Als ik bekomen ben, ga ik de aflevering nog eens kijken!

 8. chitchatontherocks says: Reply

  Héél erg leuk om te lezen, méér van dat!

  1. DianaAPBL says: Reply

   Dankjewel Birte! I'll keep that in mind!

Leave a Reply