Corine de Farme droge beschermende olie

Het wordt deze week weer warm, en voor vele mensen is dat de kans om in het zonnetje te gaan liggen. Ik heb hét product die je huid verzorgt, beschermt én mooi laat bruinen: de beschermende droge olie met Monoï de Tahiti van Corine de Farme.

Deze droge olie zit al een tijdje in het assortiment van Corine de Farme. Vorig jaar heb ik hem ook geprobeerd en ik was er al tevreden over.

De olie heeft een SPF van 30, dus je huid is zeker beschermd tegen de schadelijke stralen van de zon. Het brengt gemakkelijk aan, smeert moeiteloos uit en trekt snel in. Je huid voelt ook niet plakkerig aan en bruint ook lekker. Oh, en het parfum van deze olie is gewoon zalig!

Als je een echte zonneklopper bent, ga je niet zonder deze olie kunnen. Even opsprayen, inwrijven en je bent goed beschermd! Zeker eens een kijkje nemen bij onder andere Kruidvat, want het is toch een toppertje onder de zonneproducten.

Aanbevolen verkoopprijs: €9,95

Veel liefs,
Diana

Share the love!Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone

7 Comment

 1. Klinkt interessant. Ik heb de Protect & Bronze van Nivea eens gebruikt. Zelfde principe, maar dan wel in crèmevorm.

 2. Sofie says: Reply

  De ruikt inderdaad heerlijk! En nu de zon schijnt (fingers crossed dat het even blijft duren) kan ik hem eindelijk eens gebruiken 🙂

 3. Mme_Sophistique says: Reply

  dit lijkt me echt heel fijn!

 4. Redhotjilypeppers says: Reply

  Corine de farme heeft hele fijne producten ! De geur van de zonneproducten is inderdaad heerlijk.

 5. beautiesatwork says: Reply

  ik heb hem vorige zomer ook gebruikt 🙂

 6. Hmm.. ik heb een keer olie (ook met SPF) gebruikt om sneller bruin te worden, maar toen zat ik na een half uur in de zon helemaal onder de vlekken en het jeukte verschrikkelijk. Misschien dat het met een 'droge' olie anders is. Ik durf het alleen niet zo goed meer te proberen.

  1. DianaAPBL says: Reply

   Misschien was je allergisch voor één van de ingrediënten. Heb je dat vaker?

Leave a Reply