Collection révélation de Chanel – ‘Crushed Cherry’

De collecties van Chanel zijn elke keer weer adembenemend. In deze nieuwe Collection révélation de Chanel zitten tien Lèvres Scintillantes, met verschillende kleuren en finishes. Deze glossjes tonen aan dat Chanel iets heeft voor elke vrouw: of je nu van lichte, naturelle kleuren houdt, of liever een statement kleur hebt.

Ik mocht een kleurtje testen, en ik ging voor Crushed Cherry. Normaal draag ik amper iets op mijn lippen, maar nu besloot ik om eens uit mijn comfort zone te stappen. En ik ben nu he-le-maal verliefd geworden op deze lipgloss!

Normaal ga ik voor naturel: lippenbalsem, of mijn Clinique Chubby Stick. Ik zou heel graag rondlopen met rode lippen, maar het staat me gewoon niet. Gelukkig heb ik nu mijn holy grail lipkleur gevonden, en dat is deze Crushed Cherry van Chanel.

Chanel beschrijft Crushed Cherry als “seduction in its pure state, expressed through a deep burgundy red shade“. Als ik het zelf moest beschrijven, zou ik zeggen dat het een wijnrode bordeaux kleur is. Zeer verleidelijk en classy!

De gloss zit in een lange, rechthoekige tube. De verpakking is heel simpel: gewoon een zwarte dop met gouden detail, met onderaan een sticker met de naam. Voor de rest vind je geen tekening of logo. Chanel houdt het simpel maar luxueus, zoals altijd.

De gloss heeft een lange sponsapplicator die perfect op je lippen past. Hij heeft trouwens geen geur/smaak. Voor mij is dit een pluspunt want ik hou daar eigenlijk niet zo van.

Ik vind de kleur in de tube al prachtig! De donkere rozerode berry kleur is zo classy en chique.

Zoals ik al had verwacht is de pigmentatie van deze Chanel gloss fantastisch. Op de lippen kan je hem wat lichter aanbrengen, of meerdere laagjes aanbrengen voor een intensere kleur.

De gloss is wel wat dik van structuur, maar niet plakkerig. Dat maakt dat het erg lang blijft zitten, zelfs bij een maaltijd! Bovendien staint het je lippen, dus zelfs als de gloss verdwenen is, blijft er nog wat van de kleur op je lippen.

Ik ben echt verrast door deze lipgloss! Het is best een felle kleur, maar als je de rest van je make up simpel houdt of de gloss lichtjes aanbrengt, is hij zeker geschikt voor overdag.

Ik ben ook erg blij met de textuur van de gloss. Die is dik maar absoluut niet plakkerig. Hij blijft goed lang zitten en laat een kleurtje achter op de lippen.

Ik ben echt heel erg blij met Crushed Cherry, maar dat hebben jullie al ongetwijfeld door! De andere glossjes uit deze collectie én de nagellak zien er ook prachtig uit. Ik zou nog gaan voor Plaisir, een mooie nude kleur zonder shimmers. En de nagellak is echt to die for!

Chanel Lèvres Scintillantes – €26,50
Chanel Le Vernis ‘Taboo’ – €23

Veel liefs,
Diana

Share the love!Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone

11 Comment

 1. Emma says: Reply

  Wauw, wat een prachtige kleur!

 2. robin says: Reply

  mooi

 3. beautiesatwork says: Reply

  vampy kleurtje 🙂

 4. BellaChique says: Reply

  Super mooie kleur Diana! Past gewoon echt mooi bij jou ^^. Ik heb Daydream gekregen, ben heel benieuwd naar die ^^.

  1. DianaAPBL says: Reply

   Dankje Teri! Daydream ziet er ook al heel mooi uit, ik ben benieuwd naar je review!

 5. lies says: Reply

  de kleur is echt heel geslaagd! ik zou die er zelf nooit uitgehaald hebben maar op je lippen is het echt heel mooi geworden… mmm, die chanel make up, daar wordt een mens hebberig van he…

  1. DianaAPBL says: Reply

   Ja, inderdaad! En de kwaliteit is echt verbluffend, dus je krijgt echt waar voor je geld 🙂

 6. Mooie kleur! Staat je goed.

 7. Mme_Sophistique says: Reply

  wat een plaatje! staat je prachtig 🙂

 8. Redhotjillypeppers says: Reply

  Wat een prachtige kleur !

 9. Best een mooi kleurtje zeg!

Leave a Reply