Colgate Max White One

Een aantal weken geleden kreeg ik een erg zwaar pakket binnen. Ik was enorm benieuwd, en erg blij toen ik zag wat er in zat! Ik kreeg de kans om de nieuwe Colgate Max White One producten uit te testen. Dat was nu een tweetal weken geleden, en vandaag kunnen jullie mijn bevindingen lezen.

De meeste mensen willen wittere tanden, en dit om diverse redenen. Misschien wil je gewoon die Colgate-glimlach, je wilt meer zelfvertrouwen of het is voor een speciale gelegenheid. Wat je beweegredenen ook zijn – dankzij Colgate kan je dit nu bereiken!

Colgate heeft nu het perfecte hulpmiddel, namelijk de Max White One lijn. Deze bestaat uit een tandpasta, een speciale tandenborstel en een mondwater.

De Colgate Max White One tandpasta bevat Whitening Versnellers in de vorm van micro-kristallen. Hierdoor is het een tandpasta die vergelijkbaar is die tandartsen ook gebruiken. Deze kristallen verwijderen zachtjes vlekken en voorkomen de ophoping van tandsteen. Zo krijg je in één week tanden die één tint witter zijn.

Dan de tandenborstel. Deze heeft mijn zusje uitgetest (moeilijk om met twee te doen, niet? ;)). Deze bevat speciale whitening cups en polising bristles, en met de achterkant kun je je tong en de binnenkant van je wangen poetsen.

De eerste keer dat mijn zusje deze tandenborstel gebruikte, bloedde haar tandvlees heel erg. Nu, wellicht kwam dit omdat deze haartjes (polishing bristles!) harder zijn, en als je daarmee niet voorzichtig bent en even hard poetst als met een gewone tandenborstel, je inderdaad kunt bloeden. Mijn zusje heeft daarna veel voorzichtiger gepoetst en wisselt regelmatig af met haar gewone tandenborstel. Ze zegt dat de tandenborstel wel fijn werkt en een polijstend effect heeft, maar voor haar is het niet geschikt voor dagelijks gebruik. Misschien toch geen aanrader voor degenen met gevoelige tanden en tandvlees.

Tot slot hebben we nog het mondwater. Deze is alcoholvrij en zou je gebit reinigen én tegelijkertijd je tanden wit maken/behouden.

Normaal gebruik ik geen mondwater uit luiheid, maar sinds ik dit goedje in handen heb gekregen gebruik ik het toch op regelmatige basis. Het is een heel fijn product dat een fris en schoon gevoel achterlaat in mijn mond.

Nu, ik heb deze lijn zo’n twee weken uitgeprobeerd en ik vind toch dat het ergens helpt. Pas op, je gaat echt geen Hollywood smile hebben en die claim van “één tint witter na één week” vind ik toch niet opgaan. Maar er is wel een verschil merkbaar, al is het maar subtiel.

Een echt witter gebit verkrijg je enkel als je plaats neemt op een tandartsstoel. Toch geen zin in? Probeer deze producten dan uit. Je bent geen fortuin kwijt, en misschien werkt deze combinatie wel voor jou. De producten werken in ieder geval niet slecht; in tegendeel, ze geven wel een subtiel witter effect aan de tanden!

Colgate Max White One tandpasta – €3,99
Colgate Max White One mondwater – €6,49
Colgate Max White One tandenborstel – €3,79

Veel liefs,
Diana

Share the love!Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone

5 Comment

 1. marijke04 says: Reply

  Ik ben er ook tevreden over!

 2. Mijn tanden zijn er iets te gevoelig voor, vrees ik. Maar was eigenlijk wel geïnteresseerd in deze tandpasta.

 3. Selma says: Reply

  Mijn tanden zijn echt geel 🙁 , dus wie weet dat dit iets van effect op zou leveren!

 4. beautiesatwork says: Reply

  ik ben net aan een nieuwe tube begonnen 🙂

 5. Met gevoelige tanden en tandvlees met je inderdaad uitkijken. Heel erg zachtjes en voorzichtig poetsen. Dan kan het wel voor een kuurtje van een week heb ik gemerkt.

Leave a Reply