Clinique Superdefense SPF20 Daily Defense Moisturizer

Een nieuw jaar, een nieuwe start. Daar dacht Clinique ook aan toen ze hun nieuwe Superdefense SPF 20 Daily Defense Moisturizer op de markt brachten. Deze crème beschermt de huid niet enkel tegen verouderingsverschijnselen, maar voorkomt ook toekomstige beschadigingen. Het hydrateert, beschermt en herstelt de huid gedurende de hele dag. Lees snel verder om meer te ontdekken over deze supercrème!

Je zorgt elke dag voor jezelf: een gezond ontbijt, tanden poetsen, wat lichaamsbeweging,… En waarom zou je niet hetzelfde voor je huid doen?

Deze nieuwe moisturizer van Clinique zorgt voor een 24 uur lange hydratatie. Daarnaast werd er een heuse cocktail van antioxidanten en SPF 20 toegevoegd zodat de huid beschermd is tegen het ontstaan van rimpels. Tot slot zorgen gerst en tarwekiemextracten voor een ondersteuning van de barrièrefunctie van de huid. Niks anders dan goede, gezonde ingrediënten dus!

De crème zit in een typische Clinique verpakking: een groene, plastieken pot met schroefdeksel. Simpel en handig, maar wel niet zo heel hygiënisch als je er altijd met je vingers in moet gaan. Ik raad daarom aan om een spateltje te gebruiken of je handen ervoor goed schoon te maken. Zonde als je de crème slecht of vies maakt!

Nu, ik ben altijd al een fan van Clinique geweest en dan vooral van hun setjes. Daar leerde ik ook wel een dagcrème of twee kennen. Vaak waren ze echter te vettig voor mijn huid. Ik had dus een beetje schrik dat dat ook het geval zou zijn met deze nieuwe Superdefense, maar gelukkig gebeurde dat niet.

Integendeel! Ik had echt een héle kleine hoeveelheid nodig want de crème smeert zo fijn en gemakkelijk uit. Het voelt superzacht aan (net slagroom!) en trekt ongelofelijk snel in de huid. Enkel mijn Lancaster dagcrème doet het beter, maar dat is dan wel weer een fluïde.
De geur van deze dagcrème is ook erg aangenaam. Het heeft een fruitige toets dat je wel goed opmerkt.

Ik ben dus erg tevreden over deze nieuwe Superdefense. Normaal test ik crèmes wel minstens een maand, maar aangezien ik deze niet gebruik specifiek tegen rimpels, kon ik mijn conclusie redelijk snel trekken. Bovendien reageer ik niet slecht op deze crème – integendeel. Het lijkt precies ook te helpen tegen mijn roodheid. Volgens mij doen die antioxidanten toch hun werk erg goed!

Bedankt, Clinique, want dankzij jullie begin ik mijn dag inderdaad gezond 😉

Als je dus nog op zoek bent naar een goede dagcrème die erg goed hydrateert, dan moet je bij Clinique zijn. Fijne geur, lichte textuur en superhydraterend, zo kan ik de crème het beste omschrijven. Bovendien is hij echt zuinig in gebruik. Ik ga gewoon één keer lichtjes over de crème met mijn vinger en ik heb genoeg voor heel mijn gezicht omdat het zo fijn uitsmeert. Love it!

Clinique Superdefense SPF 20 Daily Defense Moisturizer – verkrijgbaar in twee formules
Nu verkrijgbaar voor €53,80 / 50 ml

Veel liefs,
Diana

Share the love!Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone

11 Comment

 1. beautymindedbe says: Reply

  Hier ben ik ook wel benieuwd naar..

 2. thevalleydoll says: Reply

  oooh nu heb je mij wel benieuwd gemaakt !

 3. chitchatontherocks says: Reply

  Ik gebruikte 'm vroeger. Benieuwd of hij fel veranderd is tegen toen…

 4. Ik heb 'm ook en ik vind 'm ook goed. Je hebt 'm leuk gefotografeerd samen met al dat gezonde eten 🙂

  1. DianaAPBL says: Reply

   Dankjewel! Die quinoa en thee zaten in het pakketje 🙂

 5. Karolien says: Reply

  Deze wil ik graag eens proberen, alleen jammer dat hij nogal prijzig is… Maar toch I <3 Clinique 🙂

 6. Ik heb de normaal tot droge variant.. je hebt echt wel bijna niets nodig ervan.
  Doet me dan wel twijfelen of het uberhaupt genoeg SPF geeft 😛
  Ruikt net zoals Origins hehe

  1. DianaAPBL says: Reply

   Geen idee hoe Origins ruikt 🙁 En SPF in dagcrèmes zal toch nooit voldoende beschermen, of zit ik verkeerd?

 7. Evelien says: Reply

  Deze wil ik zoooo graag proberen!!

  1. DianaAPBL says: Reply

   Je kon niet zo lang geleden een gratis staaltje aanvragen, maar dat is volgens mij al afgelopen 🙁

 8. Mme_Sophistique says: Reply

  ik ben er ook echt zot van, best stuff ever

Leave a Reply