Clinique Skinny Sticks + Pretty Easy Liquid Eyelining Pen

Na de razend populaire Chubby Sticks lanceert Clinique nu ook de Skinny Sticks: ultradunne eyeliners die je niet hoeft te slijpen en die, zonder aan de huid te trekken, strakke lijntjes kunnen trekken. Lees snel verder om deze schattige potloodjes te ontdekken!

De Skinny Sticks zijn ultrafijn – ze hebben slechts 2/3 de omtrek van een traditioneel oogpotlood! Daarmee kan je heel dicht bij de wimperrand geraken, ideaal om bv. te tightlinen.

De eyeliners zijn verkrijgbaar in vier tinten waarvan ik er drie in mijn bezit heb: Slimming Black, Olive-tini en Skinny Jeans. Daarnaast is er nog Slim Sable, een neutrale, bruine kleur.

Hieronder zien jullie Olive-Tini (een goudgroene kleur), Slimming Black (klassiek zwart) en Skinny Jeans (koningsblauw). De pigmentatie is fantastisch en je kan de kleur wat opbouwen als dit niet intens genoeg voor je is.

Hoe raar het ook mag klinken, de dunne vorm van deze eyeliners helpt wel degelijk met het maken van nauwkeurigere lijntjes. Je kan heel dicht bij de wimperrand zonder je oog uit te steken – altijd een groot voordeel 🙂

De Pretty Easy Liquid Eyelining Pen is dan weer een foolproof vloeibare eyeliner met een felt tip. Ik hou van dit soort liners en vind het veel fijner werken dan zo’n traditionele liquid liner, en naar mijn gevoel blijven ze ook beter zitten. Dat is bij deze eyeliner ook niet anders: hij is superhandig in gebruik en mooie lijntjes trekken, is zo ongelofelijk gemakkelijk.

Wel een nadeel? De liner is niet erg zwart en neigt eerder naar een donkerbruin. Bovendien hou ik van een dikke eyeliner en met een fijn puntje als met deze eyeliner ben je wel even bezig. Toch vind ik hem zo fijn werken (ik kan hiermee ongelofelijk mooie wings mee maken) dus gebruik ik hem om de algemene vorm van mijn eyeliner te tekenen om het vervolgens op te vullen met gelliner.

Ik ben fan van deze Skinny Sticks en de eyeliner van Clinique! Het is ook een heel leuk concept: eerst de Chubby potloden en nu de Skinny versie.

Clinique Skinny Sticks – €22,90
Clinique Pretty Easy Liquid Eyelining Pen – €22,90

Share the love!Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone

4 Comment

  1. mooi pigment! ziet er goed uit.

  2. Hah, inderdaad leuk dat ze nu de skinny kant opgaan 🙂 Je maakt me benieuwd!

  3. petra says: Reply

    Mooie kleuren!! ik heb enkele de zwarte eyeliner al geprobeerd en ik vind hem top!!

  4. Saraya says: Reply

    ziet er goed uit, mooie kleuren!
    X

Leave a Reply