Clinique Pep Start Eye Cream

We kennen het allemaal wel, zo van die ochtenden waarbij je gigantische wallen hebt gekweekt na een nachtje slecht te hebben geslapen. Op zulke momenten grijp ik dan naar mijn nieuwe Clinique Pep-Start Eye Cream. Deze oogcreme verfrist, verheldert en egaliseert de huid rondom de vermoeide ogen direct. Lees verder om meer te ontdekken over dit magisch goedje.

Clinique Pep-Start Eye Cream

De Pep-Start Eye Cream valt direct op door haar feloranje kleur en speciale applicator. Deze laatste is trouwens custom made en vermindert zwellingen rondom de ogen in 3 seconden. De ronde vorm masseert de huid en in combinatie met de oogcreme merk je inderdaad vrij snel een verschil.

Nu heb ik nooit last van gigantische wallen – meer donkere kringen en een vermoeid gevoel. Toch helpt deze creme er goed tegen. De koele textuur verfrist mijn ogen direct (een heerlijk gevoel!) en de applicator masseert het product lekker in. Je moet een beetje creme (ongeveer een doperwtje) aanbrengen op je oogzone, inclusief oogleden. Je kan het zo laten intrekken of nog even lichtjes inkloppen met je vingertoppen.

Clinique Pep-Start Eye Cream

Geen idee dus of het grote wallen direct wegtovert, maar het helpt zeker om je wakkerder en frisser te laten voelen. Op dagen waarin ik mijn ogen ‘s morgens niet open kan houden, is dit een geschenk uit de hemel. Bovendien is de huid rondom mijn ogen zacht en gehydrateerd waardoor mijn make-up ook niet zal ophopen in die zone.

Clinique Pep-Start Eye Cream

Clinique Pep-Start Eye Cream (alle huidtypen) – €22,25

Verkrijgbaar in de parfumerie of online.

Veel liefs,
Diana

Share the love!Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone

2 Comment

  1. Ik heb 'm ook nu en ben 'm al een tijdje an het testen, likey likey so far!

  2. Saraya says: Reply

    Klinkt als een fijn product 🙂
    X

Leave a Reply