Clinique news: Lid Pop, Pop Lip Colour & Pop Lacquer

Clinique is een merk waar ik zo vrolijk van word, met knallende kleurtjes en schattige verpakkingen. Vandaag toon ik enkele nieuwtjes: de Pop Lacquer Lip Colour + Primer, de Lid Pop en de Pop Lip Colour and Primer.

Clinique news: Lid Pop, Pop Lip Colour & Pop Lacquer

Laten we beginnen met de lipproducten. De Pop Lip Colour and Primer bestaat al een tijdje maar ik wou jullie deze fantastische kleur ook zeker tonen. Daarnaast bracht Clinique de Pop Lacquer Lip Colour + Primer uit, een vloeibare lipstick met een glanzende lakfinish.

Clinique news: Lid Pop, Pop Lip Colour & Pop Lacquer

Clinique news: Lid Pop, Pop Lip Colour & Pop Lacquer

Clinique Pop Lip Colour and Primer ‘Passion Pop’ – €20,50

De Pop Lip Colour and Primer lipsticks van Clinique zijn lippenstiften die je lippen van een fel kleurtje verzien maar die tegelijkertijd ook dienen als verzorgende primer waardoor je lippen gehydrateerd blijven en de kleur langer blijft zitten. Een geweldig product waar ik al eerder over heb geschreven (lees hier en hier), dus ik wou jullie dit supermooi kleurtje zeker niet onthouden.

Clinique Pop Lip Colour and Primer 'Passion Pop'

Passion Pop is een knalrode kleur in de tube maar op de lippen aangebracht is de kleur iets meer sheer. Onderstaand effect krijg je met één laagje, maar je kan de kleur dus prima opbouwen voor een intenser effect. De lipstick is zacht, romig en hydraterend en de kleur blijft best lang zitten voor zo’n zachte lipstick.

Clinique Pop Lip Colour and Primer 'Passion Pop'

Clinique Pop Lacquer Lip Colour + Prime ‘Happy Pop’ – €20,50

De Pop Lacquer Lip Colour + Prime is een vloeibare lipstick die je lippen met één streek hydrateert en verzorgt. De lippen krijgen een intense lakfinish die tot 6 uur blijft zitten. Er zijn in totaal 8 tinten beschikbaar van romige nudes tot felrode, zacht roze en dieppaarse tinten.

Clinique Pop Lacquer Lip Colour + Prime 'Happy Pop'

De belofte over de glanzende lakfinish maakt Clinique zeker waar. Wat een effect! De kleur is ook lekker intens, dus deze Pop Lacquer is perfect voor de durvers onder ons.

Clinique Pop Lacquer Lip Colour + Prime 'Happy Pop'

Links Pop Lip Colour and Primer – rechts Pop Lacquer Lip Colour + Prime

Clinique Pop Lacquer Lip Colour + Prime 'Happy Pop'

Clinique Lid Pop ‘Petal Pop’ – €18,50

De Lid Pop collectie van Clinique is een lijn nude tot felgekleurde oogschaduws met een zijdezachte en langhoudende formule die direct voor kleur zorgt, maar met een ‘poederloos’ effect. De oogschaduws zijn gemaakt met een gepatenteerde ‘slurry’ technologie: de formule is eerst een soepele vloeistof die door een langzaam bakproces in een heel nieuw soort poeder wordt omgevormd, dat luxueuze, lichtgewicht en zijdezacht aanvoelt. De Lid Pops komen in 6 kleuren en ik heb hier Petal Pop.

Clinique Lid Pop 'Petal Pop'

Petal Pop is erg moeilijk te omschrijven: het ziet er roze uit, maar naargelang de lichtinval zie je ook goud. Het heeft een erg metallic en glanzende finish, echt supermooi.

Clinique Lid Pop 'Petal Pop' Clinique Lid Pop 'Petal Pop'

Wat is ‘Petal Pop’ mooi! Hij doet me echt denken aan de Nymphette lipgloss van MAC, of een beetje zoals NARS Orgasm maar dan met meer goud. Het is een erg mooie oogschaduw die gemakkelijk is om aan te brengen en te blenden. Je kan deze ook prima als highlighter of blush gebruiken!

Clinique Lid Pop 'Petal Pop'

Clinique stelt nooit teleur met haar nieuwe collecties. Ik ben dol op deze productjes en ik denk dat velen het eens zullen zijn met mij!

Veel liefs,
Diana

Share the love!Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone

1 Comment

  1. Yep, thumbs up all around echt, mooi!

Leave a Reply