Clinique Moisture Surge Extended Thirst Relief

Eén van mijn favoriete dagcremes van Clinique werd een tijd geleden in een nieuw jasje gestoken. Ontdek de vernieuwde Moisture Surge creme, nu met ‘Extended Thirst Relief’. Deze luchtige gelcreme hydrateert de huid voor 24 uur, is olievrij en voelt niet vettig aan. Lees snel verder voor de volledige review!

Clinique Moisture Surge Extended Thirst Relief

De Moisture Surge Extended Thirst Relief cream is een luchtige gelcreme die tot diep in de huid doordringt. Dankzij het geheime ingrediënt hyaluronzuur – een stevige moisture magnet – wordt de huid gedurende 24 uur intenst gehydrateerd. Hyaluronzuur houdt namelijk tot 1000 keer haar eigen gewicht in water vast. Onze huid bevat natuurlijk hyaluronzuur maar dat vermindert naarmate we ouder worden. Deze creme zorgt ervoor dat die voorraad terug aangevuld wordt.

 

Hetgeen wat me het meeste opvalt, is de geweldige textuur. Het voelt heerlijk fris en koel aan op de huid, en de textuur is werkelijk verslavend. Het is luchtig en gelachtig, maar voelt totaal niet vettig aan op de huid en trekt snel in. Het is de perfecte basis voor mijn make-up want ik krijg snel droge plekken doorheen de dag waardoor de foundation begint op de hopen. Maar niet meer dankzij deze creme! De geltextuur werkt ook erg goed voor mijn vettere huid, die kan namelijk hele rijke cremes niet aan.

Clinique Moisture Surge Extended Thirst Relief

Ook erg leuk: de gepersonaliseerde cadeau’s van Clinique! Ik ben dol op spulletjes met mijn naam erop (I’m cheesy like that).

Clinique Moisture Surge Extended Thirst Relief

Clinique Moisture Surge Extended Thirst Relief – €27

Veel liefs,
Diana

Share the love!Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone

1 Comment

  1. Ik ben aan mijn tweede potje bezig nu, dus dat zegt genoeg eh 🙂

Leave a Reply