Clinique Lash Power Feather Mascara

Volle, langere wimpers die ultralicht aanvoelen en perfect gescheiden zijn? Volgens Clinique is dat nu heel gemakkelijk. Clinique brengt namelijk een nieuwe mascara uit: de Lash Power Feathering Mascara. Met haar geavanceerde formule en innovatief nieuw borsteltje krijg je nu vederlichte, ultralange, soepele wimpers, mooier dan ooit.

Deze Lash Power Feathering Mascara is het nieuwste kindje van Clinique. Clinique is altijd al toonaangevend geweest op gebied van innovatieve mascara. Zo herinner ik mij nog de fantastische High Lengths mascara die ik vroeger altijd gebruikte.

Tegenwoordig draag ik geen mascara meer want mijn wimpers zijn kaarsrecht en té stug. Als ik ze dan toch gekruld krijg, dan zakken ze direct door na het aanbrengen van mascara. Bovendien valt het effect ook niet teveel op, dus heb ik de strijd opgegeven. Ooit ga ik voor wimperextensions, dat heb ik mezelf al voorgenomen.

Bon, terug naar de mascara! Deze Lash Power Feathering Mascara heeft een nieuwe anti-klonterformule dat ook de allernieuwste verlengtechnologie op basis van polymeren bevat. De formule vond inspiratie in de unieke eigenschappen van honing en meer specifiek Pullalan, een honingachtige polysacharide die na het aanbrengen de wimpers gemakkelijk uitrekt dankzij zijn honingachtige structuur.

Het borsteltje van deze mascara werd speciaal ontwikkeld om ultralichte wimpers te verkrijgen. Door het borsteltje van de basis van de wimper naar boven te bewegen, worden de wimpers van elkaar gescheiden en maximaal verlengd.

Alsof dat nog niet genoeg is, belooft deze mascara ook nog een geavanceerde warmtetechnologie. Daardoor is de mascara bestand tegen zwembad-en zeewater, zweet, traanvocht en regenbuien. Toch kan je hem gemakkelijk verwijderen met warm water. Je hoeft dus niet met een sterke make up remover aan de slag te gaan zodat je wimpers goed gezond blijven.

Omdat mascara’s bij mij een heel vertekend beeld geven (niks werd voor mijn wimpers), heb ik dit schatje laten uittesten door een vriendin van me, Karen. Zij vertelt over haar ervaring met deze mascara:

Ik ben er heel tevreden over! De mascara bevat geen klontertjes, en het zwart is echt zwart. Op de foto heb ik slechts 1 laagje aangebracht. De mascara geeft direct meer lengte en volume, en met wat meer laagjes bereik je echt dat wow-effect. Het borsteltje werkt ook superfijn. Ik dacht eerst dat het wat te groot ging zijn, maar het is gemakkelijk in gebruik.

Ik ben zelf ook onder de indruk van dit supermooi effect! Het krult de wimpers precies ook mee. Het verlengend effect is ook erg zichtbaar, wat vooral te zien is op de onderste wimpers.

Als ik Karen mag geloven, dan heeft Clinique er weer een toppertje bij! Dus, allen naar de winkels om deze wondermascara in huis te halen!

Clinique Lash Power Feathering Mascara – €22,55 voor 5,5 ml

Veel liefs,
Diana

Share the love!Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone

7 Comment

 1. Het make up gamma van Clinique heb ik nog maar sindskort ontdekt :-). Het trok mij nooit aan, maar de laatste nieuwe dingen vind ik wel leuk en innoverend! Ze zijn goed bezig om een plekje in mijn hart te veroveren.

  1. DianaAPBL says: Reply

   Je hebt helemaal gelijk, Steffi!

 2. thebeautyandfashioncorner says: Reply

  Ziet er heel erg goed uit!

 3. birds4free says: Reply

  De vorm van het borsteltje is erg speciaal!

  1. DianaAPBL says: Reply

   Ja he? Hij lijkt gigantisch maar hij ligt enorm licht en fijn in de hand.

 4. Jana says: Reply

  Wat een verschil !

 5. beautiesatwork says: Reply

  je ziet een duidelijk verschil 🙂

Leave a Reply