Clinique Face Forward

Clinique zorgt niet enkel voor geweldige make-up en huidverzorging – ze zijn ook helemaal pro girl power. In het verleden was er al bijvoorbeeld de #StartBetter campagne, en nu is er de #FaceForward campagne waarin de focus ligt op millennials – mijn generatie! De campagne sprak me direct aan want de boegbeelden van #FaceForward zijn drie geweldige bloggende dames: Hannah Bronfman, Margaret Zhang en Tavi Gavinson. Het zijn stuk voor stuk slimme, hardwerkende, fantastische jonge vrouwen die het helemaal gemaakt hebben.

In deze #FaceForward campagne wordt het befaamde 3-Stappen Huidverzorging: drie producten die je in een handomdraai een stralende huid bezorgen. Ik heb zelf jarenlang deze setjes gebruikt en hoewel ik nu kies voor een meer op maat gemaakte huidverzorging (inclusief producten van Clinique!) ben ik nog steeds fan van dit systeem. Voor jonge meiden met een druk leven is dit ideaal: dit setje bevat alles om je huid te reinigen, exfoliëren en hydrateren. Er zijn setjes voor ieder huidtype, dus je bent zeker dat je de juiste producten in handen hebt.

Maar genoeg over mij – ik zal nu de drie ambassadrices van deze campagne aan het woord laten! 🙂

#FaceForward

Share the love!Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone

1 Comment

  1. Ik heb ook een tijdje het Clinique stappenplan gebruikt. Simpel en snel, I liked it.

Leave a Reply