Clinique Chubby Stick Intense – Curviest Caramel

Jullie hebben ze waarschijnlijk al op heel veel blogs en sites voorbij zien komen, maar nu heb ook ik mijn oog laten vallen opde Chubby Sticks van Clinique. Ik wilde al lang eentje proberen, maar wilde dat mijn portemonnee besparen. Maar toen ik op vele blogs swatches en reviews zag kon ik het niet meer weerstaan. Eentje mag, en zeker om te vieren dat ik op al mijn examens door ben (excuses zoeken, ahum)!  Na lang wikken en wegen ben ik uiteindelijk voor de kleur Curviest Caramel gegaan.

>” />De Chubby Sticks van Clinique zijn eigenlijk lipsticks, maar zijn zo voedend als een lippenbalsem. De perfecte combinatie, dus! Bovendien is de verpakking superschattig – dikke potloodjes om je lippenstift mee bij te werken! Hoe cute is dat wel niet?

Curviest Caramel is een mooi nudekleurtje. Bij mij is het zo’n beetje my lips but better.

De textuur van deze Chubby Sticks zijn zalig! Het is echt net een lippenbalsem, zo zacht voelt hij aan. Maar tegelijkertijd geeft het énorm veel kleur af. Zalig!

De kleur is echt ongelofelijk mooi. Dit is nu mijn go to lipproduct. Ik gebruik eigenlijk zelfs amper lipproducten, maar deze sticks hebben mij echt wel kunnen bekoren. Ik neem hem nu overal mee naar toe om snel bij te werken doorheen de dag.

De kleur blijft wel niet zo erg lang zitten, maar dat vind ik absoluut niet erg. Ik heb wel gelezen dat bij de ‘donkerdere’ kleuren de sticks je lippen stainen. Bij deze zie ik dat effect niet echt.

Erg goedkoop zijn deze Chubby Sticks jammer genoeg niet, dus ik zie mezelf niet snel een collectie aanleggen. Maar ik ben toch heel tevreden met mijn aankoop en denk dat ik hem nog lang ga gebruiken!

Clinique Chubby Sticks Intense – €18,80

Veel liefs,
Diana

Share the love!Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone

15 Comment

 1. BellaChique says: Reply

  Staat je echt super! De kleur is ook gewoonweg perfect, heel erg subtiel maar juist genoeg kleur om een verschil te maken ^^.

 2. Wat leuk! Ik ga waarschijnlijk morgen om eentje! Ik weet alleen nog niet welke kleur. Dat wordt nog even moeilijk kiezen!;)

  Liefs,
  Marlies http://www.goldenmirrorsandpinkbows.be

 3. Mme_Sophistique says: Reply

  wat een leuke kleur! ik heb de pudgy peony en die is niet uit mijn handtas weg te slaan 🙂

 4. Jana says: Reply

  Ziet er mooi uit 🙂 x

 5. Ben er echt MEGA fan van, maar deze kleur zou mij sowieso niet staan Bij jou is'ie wel supermooi 🙂

  <3

 6. chitchatontherocks says: Reply

  Super he, die Chubby Sticks. Mooie namen én mooie kleurtjes. Love them!

 7. Marijke says: Reply

  Mooie kleur!!

 8. Die chubby sticks zijn echt mijn favoriete lipproduct! 🙂

  1. DianaAPBL says: Reply

   Ja, nu ook die van mij!

 9. Sofie says: Reply

  Ik wil er ook eentje, maar ik weet alleen nog niet welke kleur. Deze is net iets te 'nude' voor mij.

 10. Heel mooi hoor! Ik ben zelf ook heel tevreden van de Chubby Sticks. Heftiest Hibiscus is mijn favoriet 🙂

  1. DianaAPBL says: Reply

   Ooh, ook zo\’n mooie kleur! Nu wil ik die ook haha.

 11. beautiesatwork says: Reply

  ziet er heel naturel uit 🙂 my lips but better-effect

 12. mostlysunnybunny says: Reply

  Hey Diana, glad to see you got this and love it! Mine is a permanent resident of my purse, and I put it on to go ANYWHERE. Like just to the supermarket! Sometimes you need that tiniest bit of color to make you look healthy and alive 😉

  1. DianaAPBL says: Reply

   You know, I bought this after seeing your review. I told myself, do NOT cave in, but then I read your article and I dashed to the store, lol!

Leave a Reply