Clinique Cheek Pop in ‘Plum Pop’

Een nieuwe blushlancering is altijd een enthousiast moment voor mij. De Clinique Cheek Pops stonden al hoog op mijn verlanglijstje sinds ik ze op Engelstalige blogs zag verschijnen. En nu is het de beurt aan ons!

Ik heb hier één van de vier beschikbare kleuren, Plum Pop. Lees snel verder om meer te weten te komen!

Deze nieuwe Cheek Pops hebben een innovatieve formule en werden gemaakt volgens een gepatenteerd procédé. Zo’n Cheek Pop komt zo tot stand: eerst is het een zachte vloeistof die vervolgens via een langzaam bakproces overgaat in een nieuwe poedersamenstelling. Het resultaat? Een unieke, luxueuze blush met een lichtgewicht textuur.

De blush zit in een mooi klein stevig potje. Het klikt gemakkelijk open, in tegendeel tot sommige blushes in plastieken potjes die ik in mijn bezit heb.

De blush heeft een prachtig gerbera motief, echt supermooi!

De kleur die ik heb heet Plum Pop. Het is een paarsroze/fuchsia kleur zonder glitters. Normaal niet een kleurtje waar ik zelf voor zou gaan, maar ik ben aangenaam verrast door Clinique!

Links is de blush wat meer geblend, rechts een fellere swatch. Roze vloekt normaal erg bij me, maar ik vind de kleur echt draagbaar en mooi!

Zoals je kunt zien, kan de kleur heel licht aangebracht worden. Maar als je een fellere blos wilt, kan je de kleur perfect opbouwen terwijl het ook natuurlijk blijft lijken. De textuur is ook superzacht en helemaal niet poederig. De blush blijft ook lekker lang zitten, ook met dit warmer weer.

Wat mij betreft, heeft Clinique een dikke homerun geslagen. Wat een fantastische blushes! Ik ben zo hard aan het dromen van Peach en ik hoop dat ze nog meer kleurtjes op de markt gaan brengen.

Wel een minpuntje: ze zijn enkel online te verkrijgen op Clinique.be. Dat maakt het geheel wel exclusiever, maar ik denk dat vele dames het ook in de winkel willen zien. Misschien een ideetje voor in de toekomst?

Clinique Cheek Pop – €24,95 ; enkel hier verkrijgbaar

Veel liefs,
Diana

Share the love!Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone

9 Comment

 1. Super mooi! En zo lief van uitstraling

 2. Ik ben in ieder geval erg benieuwd!

 3. Suzanne says: Reply

  Mega schattig!

 4. nailsenbeauty says: Reply

  Wauw wat een mooie kleur en een prachtige uitstraling.

 5. Angelique says: Reply

  wat een lief kleurtje, leuke verpakking ook

 6. Bianca says: Reply

  Ooh cute!

 7. chitchatontherocks says: Reply

  Pretty, maar wel jammer dat je ze alleen online kan kopen. Ik ben het in elk geval niet van plan…

 8. beautiesatwork says: Reply

  de blush in de winkel kunnen bekijken en testen zou inderdaad handig zijn 🙂

 9. petra says: Reply

  Ze zijn zo leuk hé!! Die gaan er snel uitzien vrees ik!! Leuke foto's ook!

Leave a Reply