Chanel Stylo Yeux Waterproof – Or Rose

Een product dat al lang in mijn hoofd is blijven spoken, is de Chanel Stylo Yeux in Or Rose. Ik zag hem in een persbericht, en sindsdien ben ik er aan blijven denken. Toen ik hem tijdens een sessie windowshoppen in de Ici Paris zag staan, kon ik niet weerstaan!

Or Rose wordt omschreven als een licht, roze-beige kleur. Het lijkt me een perfecte kleur voor aan de binnenkant van je ogen, of ergens anders als accentkleur.

Dit potloodje heeft een draaisysteem, dus je moet niet slijpen. Altijd erg handig als je niet moet slijpen.

De kleur is echt mooi en kan je ogen zeker doen oplichten. Ik gebruik het nu aan de binnenkant van mijn ogen, of op mijn onderste wimperrand.

Waterproof is het potloodje ook zeker! Je kan er namelijk zeker van zijn dat het de héle dag goed blijft zitten, tot  je hem er af haalt met een make up remover.

Wat ik wel een nadeel vind, is dat de kleur helemaal niet gemakkelijk van het potloodje komt. Het trekt nogal aan de huid en voelt stroef aan. Het is dus redelijk moeilijk om het potlood te gebruiken. Maar als de kleur op je huid zit, blijft het er ook de hele dag.

Ik zou dit potlood zeker aanraden omwille van de kleur. Het is echt heel mooi en doet je ogen echt oplichten. Bovendien is het waterproof, en het vervaagt ook niet gedurende de dag.
Helaas ben ik niet zo’n fan van de textuur. Deze is namelijk erg stroef en trekt nogal aan de huid. Maar goed, de voordelen wegen voor mij op tegen de nadelen dus ik vind het een aanrader!

Chanel Stylo Yeux Waterproof – €23,50

Veel liefs,
Diana

 

Share the love!Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone

8 Comment

 1. Tessa says: Reply

  Jammer dat hij zo trekt, wel een mooi kleurtje!

 2. Silvy says: Reply

  Mooi!

 3. chitchatontherocks says: Reply

  Héél mooie kleur, maar idd heel jammer dat de textuur niet 100% goedzit. Voor die prijs zou dat wel mogen, vind ik…

 4. petra says: Reply

  Waaauw mooie kleur!

 5. beautiesatwork says: Reply

  spijtig dat hij niet wat smoother is

 6. Jammer dat hij zo trekt 🙁 Tot ik dat las, was ik helemaal overtuigd. Maar oogproducten die te hard trekken en niet meewerken zijn een grote no no voor mij.

  1. DianaAPBL says: Reply

   Begrijpelijk. Deze betert wel met gebruik – nu trekt hij bijvoorbeeld niet meer zo hard aan mijn huid als in het begin. Maar inderdaad geen al te groot pluspunt!

 7. Mme_Sophistique says: Reply

  wat een plaatje! heel erg mooi

Leave a Reply