CHANEL Spring 2016 – L.A. Sunrise

Officieel zitten we nog in de winter (waar blijft mijn sneeuw?), maar ik ga jullie dag meteen wat opfleuren met deze ongelofelijk mooie lentecollectie van CHANEL genaamd L.A. Sunrise. Lees verder voor energieboost in de vorm van felle kleurtjes, prachtige patronen en verpakkingen waar je spontaan van gaan kwijlen.

CHANEL Spring 2016 L.A. Sunrise

” De zon komt nog maar net op boven de baai, en er schijnt al een stralend licht over de bijzondere natuur en architectuur van Los Angeles. De schemering verlicht de hemel, de horizon is omgeven met een veelkleurige stralenkrans, de oceaan glinstert in talloze tinten, en gebouwen weerspiegelen elkaars schittering… “

CHANEL Spring 2016 L.A. Sunrise

De collectie L.A. Sunrise werd geïnspireerd door de vroege ochtend in Los Angeles, wanneer de zon net boven de horizon verschijnt en het landschap in een mix van sprankelende kleuren doet baden. Kortom: de Californische ochtend werd gevangen en gebundeld in deze collectie.

In de exclusieve SUNKISS RIBBON blush vinden ze roze -en koraalnuances die de opkomende zon weerspiegelen.

De LES 4 OMBRES bevat 4 tinten die de ochtendlicht vertegenwoordigen, vlak voordat de zon opgaat, met blauwe en paarse tinten. Diezelfde tinten vinden we ook terug in de ILLUSION d’OMBRE oogschaduws en de STYLO YEUX WATERPROOF en de LE VOLUME DE CHANEL mascara.

Op de lippen smelt het zonlicht met de ROUGE COCO SHINE lipsticks.

De nagels, tot slot, krijgen de zinderende paarse tint van de ochtendlucht voordat de eerste zonnestralen opkomen dankzij LE VERNIS.

CHANEL Spring 2016 L.A. Sunrise

Le Rouge Coco Shine ‘Mighty’ – €35

Bubblegum pink – de perfecte lipkleur voor de lente! Met ‘Mighty’ kies Chanel voor een spannende roze kleur met blauwe ondertonen. Met één veegje krijgen je lippen een kleurtje, een gezonde glans en een hydratatieboost.

Chanel Le Rouge Coco Shine Mighty

Voor een 100 procent dekkende kleur moet je bij de Rouge Coco of Rouge Allure zijn (meer info hier). De Rouge Coco Shine lipsticks geven je lippen een vleugje kleur en is uiterst geschikt voor mensen zoals mij, die wel een lipstick willen dragen maar geen full on dekkende kleur durven te dragen. Ook zijn mijn lippen snel droog dus deze Rouge Coco Shine formule is perfect voor mij.

Chanel Le Rouge Coco Shine Mighty

Op mijn lippen zie je duidelijk de roze kleur terug. Ook de glans is duidelijk aanwezig. Meer zoek ik eigenlijk niet in een lipproduct, dus dit is een toppertje voor mij.

Chanel Le Rouge Coco Shine Mighty

Stylo Yeux Waterproof ‘Purple Choc’ & ‘Fervent Bleu’ – €26

Jullie weten misschien wel al dat ik geen grote fan ben van oogschaduw. Ik heb het meer voor gekleurde eyeliners om een speciale toets aan mijn ooglook te geven. En dan komen deze Stylo Yeux Waterproof helemaal van pas, want ik heb twee knallende kleurtjes in mijn bezit.

Chanel Stylo Yeux Waterproof Purple Choc Fervent Bleu

‘Fervent Bleu’ is een elektrisch blauw dat doet denken aan de L.A. golven. ‘Purple Choc’ is een superspeciale kleur waar ik niet direct een beschrijving op kan plakken. Het is een mengeling van paars, grijs en bruin – erg mooi en ideaal als je wat kleur in een naturelle ooglook wilt brengen.

Chanel Stylo Yeux Waterproof Purple Choc Fervent Bleu

Wat ben ik dol op de formule van deze eyeliners! Het glijdt zonder enige moeite over de huid en ze zijn ook écht langhoudend. Ik kreeg de swatches pas volledig van mijn huid na 48 uur, inclusief het nodige geboen en geschrob onder de douche. Love it!

Chanel Stylo Yeux Waterproof Purple Choc Fervent Bleu

Creation Exclusive ‘Sunkiss Ribbon’ blush – €57

Dé ster uit deze collectie is zonder twijfel de Creation Exclusive blush in ‘Sunkiss Ribbon’. Deze prachtige blush is bevat een fantastisch kleurenpalet bestaande uit strepen fuchsiaroze, zacht koraalrood, intens rood, koper beige en zachtroze. Samen vormen ze een frisse roze teint die de eerste momenten van de dageraad in de lucht nabootsen.

Chanel Creation Exclusive Sunkiss Ribbon blush Chanel Creation Exclusive Sunkiss Ribbon blush

Afhankelijk van hoe je de kleuren mengt, krijg je een verschillend resultaat. Als ik de bovenste twee kleuren meng, bekom ik een eerder koraalroze kleur. Focus ik me meer op de onderkant van het palette, dan krijg ik een felroze tint. En overall krijg je een zachtroze kleur die iedereen mooi staat.

Chanel Creation Exclusive Sunkiss Ribbon blush

Hieronder zien jullie alle kleuren apart geswatcht…

Chanel Creation Exclusive Sunkiss Ribbon blush

…en alle kleuren samen. Maar zoals ik al zei, krijg je verschillende kleuren naargelang je de verschillende kleuren combineert. Hoe dan ook: dit is een ongelofelijk mooie kleur die ik al iedere dag heb gedragen sinds ik hem in mijn bezit heb! En iedere dag is hij ietsjes anders – net als de zon 😉

Chanel Creation Exclusive Sunkiss Ribbon blush

Le Vernis ‘Sunrise Trip’ – €25

Vervolgens heb ik een prachtige nagellak in ‘Sunrise Trip’. Wat ik zo fantastisch vind aan deze lak is dat het echt naargelang de lichtinval van kleur verandert. Zo ziet hij er in het flesje eerder blauw uit, maar aangebracht lijkt hij meer paars. En als je je nagels in een bepaalde hoek houdt, lijkt hij weer blauw. It’s basically magic.

Chanel Le Vernis Sunrise Trip

De nagellakken van Chanel hebben een dun, lang kwastje. Zelf geef ik de voorkeur aan een breder kwastje, maar ik heb leren houden van dit formaat. De truc is om niet teveel lak te pakken en om in dunne ‘rijtjes’ te werken.

Chanel Le Vernis Sunrise Trip

Op deze foto lijkt ‘Sunrise Trip’ felpaars, maar het is werkelijk een bijzondere kleur! Het doet me erg denken aan de lucht ‘s morgens vlàk voordat de zon bovenkomt. En zoals gewoonlijk blijft de nagellak uiterst goed zitten – zeker vijf dagen zonder te chippen en zonder topcoat.

Chanel Le Vernis Sunrise Trip

Le Top Coat, Le Top Coat Velvet, La Base – €25

De volgende drie productjes vind je niet terug in de L.A. Sunrise collectie, maar ik wou jullie al een sneak peek geven. Deze drie lakjes zorgen voor de perfecte manicure:

  • LA BASE egaliseert de nagels en beschermt ze zodat je donkere kleuren kunt dragen zonder dat ze de nagels stainen
  • LE TOP COAT zorgt voor een briljante glans en versnelt het droogproces
  • LE TOP COAT VELVET creëert een fluweelzachte finish

Ik toon deze lakjes binnenkort in een apart artikel waarin ik je toon hoe je de perfecte manicure bekomt.

Chanel Le Top Coat, Le Top Coat Velvet, La Base le vernis

De L.A. Sunrise collectie van Chanel is gewoon adembenemend mooi. De kleurencombinaties zijn zo goed uitgedacht en passen volledig binnen het concept van Chanel. Ik ben vooral dol van de blush, maar ook de eyeliners heb ik iedere dag gedragen. En de lipstick is, zoals ik al eerder zei, perfect voor mij omdat het voor kleur, glans én hydratatie zorgt.

CHANEL Spring 2016 L.A. Sunrise

De collectie is sinds gisteren (15/01/2016) te koop bij de Chanel erkende parfumeriëen.

Share the love!Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone

1 Comment

  1. Shhhhhhh*t, zoveel moois ,where do I begin?? 🙂 De blush springt er echt wel uit voor mij, daar is mijn oog meteen op gevallen.

Leave a Reply