Chanel Rouge Coco Shine ‘Satisfaction’

De nieuwe Le Rouge Chanel The Collection Variation van Chanel ligt sinds kort in de winkels. Ik kon de verleiding tot nu toe goed weerstaan maar toen ik de producten in het echt zag, heb ik toch een kleurtje meegenomen. Ik ging voor Satisfaction, een hele mooie nude kleur. Lees snel verder!

De Collection Variation van Chanel bestaat uit drie kleurlijnen. Ik ging voor Satisfaction, een kleur uit de nudelijn. Dit is een Rouge Coco Shine, een lipstick die heel veel kleur afgeeft maar ook erg goed hydrateert.

Satisfaction is een beigeroze kleur zonder enige shimmers. Ik vind hem ZO mooi! Ik dacht eerst dat het een beetje té nude zou zijn voor me, maar de roze ondertonen in de lipstick zorgen dat ik er niet als een geest ga uitzien.

Één veegje en direct al zoveel kleur, en dit voor nude kleur. Ik ben onder de indruk!

De lipsticks dekt enorm goed en geeft mijn lippen een prachtige glans. Het hydrateert ook enorm goed – bijna als een lippenbalsem.

Je moet de lipstick wel doorheen de dag een paar keer bijwerken want het blijft niet urenlang zitten. Maar dat vind ik dus absoluut niet erg. Ik hou echt van het gevoel van deze lipstick op mijn lippen!

Chanel Rouge Coco Shine – €32
De Chanel Collection Variation ligt nu in de winkels.

Veel liefs,
Diana

Share the love!Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone

11 Comment

 1. Oh wat een suuuuupermooi naturel kleurtje zeg! En de finish is ook mooi, en da's vaak niet het geval met zo een lichte nude tint.

 2. chitchatontherocks says: Reply

  Waarom BLIJFT Chanel maar lipsticks op de markt gooien die ik héél graag wil?! Staat je super!

 3. Angelique says: Reply

  oh my wat een prachtige zachte kleur, i love it!

 4. mostlysunnybunny says: Reply

  Hey Diana, Satisfaction IS your color! It's such a delicate nude!

  1. DianaAPBL says: Reply

   Thanks sweetie! I love how it's not too pink for my skintone!

 5. Karolien says: Reply

  Heel mooi!! 🙂

 6. beautiesatwork says: Reply

  staat je heel goed 🙂

 7. petra says: Reply

  Mijn favoriete formule van Chanel, en ook een van de kleuren waar ik bijna altijd voor ga, supermooi en staat je ook beeldig!

  1. DianaAPBL says: Reply

   Jou ook, schat!

 8. Mme_Sophistique says: Reply

  ik ben ook megafan van de rouge coco shine formule, en deze kleur is echt too pretty

 9. lippylash says: Reply

  SUPER mooi!!! Ik ben echt verliefd! Wooow!

Leave a Reply