CHANEL Le Rouge Crayon de Couleur

Onlangs bracht Chanel een nieuw lipproduct uit: Le Rouge Crayon De Couleur, een schattig jumbo lippotlood met een intense kleurafgave en glans. Er zitten 12 nieuwe kleuren in dit gamma die stuk voor stuk je lippen omhullen in een satijnen glans. Lees snel verder om een volledige review van vier nieuwe kleurtjes te zien!

CHANEL Le Rouge Crayon de Couleur

Le Rouge Crayon Couleur staat voor speelse make-up die gemakkelijk en fijn is om aan te brengen. De lipstick komt in een potloodvorm die je naar boven kunt draaien. De kleuren zijn intens en langhoudend en zorgen voor een satijnglans op de lippen.

CHANEL Le Rouge Crayon de Couleur

De afgeronde punt van het potloodje zorgt er voor dat je de contour van je lippen makkelijk kunt volgen en omlijnen. Met de plattere kant vul je dan de lippen in. Heel handig en simpel!

CHANEL Le Rouge Crayon de Couleur

In totaal zijn er 12 nieuwe kleuren beschikbaar:

N°1 Nude
N°2 Rose Violine
N°3 Rose Clair
N°4 Rouge Corail
N°5 Rouge
N°6 Framboise
N°7 Fuchsia
N°8 Cassis
N°9 Beige Rosé
N°10 Bois de Rose
N°11 Tangerine
N°12 Carmin
Van deze 12 kleuren heb ik 03 Rose Clair, 05 Rouge, 06 Framboise en 08 Cassis.

CHANEL Le Rouge Crayon de Couleur

03 Rose Clair is een zachte, oudroze kleur, perfect voor een dagelijkse look. 05 Rouge is een vampy rood en dé kleur voor een avondje uit. 06  Framboise vind ik dan weer perfect passen voor op een zonnige lente -of zomerdag. De felroze kleur is lekker fris en vrolijk. Tot slot is er nog 08 , een prachtige wijnrode tint.

CHANEL Le Rouge Crayon de Couleur

Van links naar rechts: Rose Clair, Rouge, Framboise en Cassis. Zoals je kunt zien, is de kleurafgave erg intens en hebben de lipsticks een glanzende finish.

CHANEL Le Rouge Crayon de Couleur

Van links naar rechts, boven naar onder: Rose Clair, Rouge, Framboise, Cassis.

Wat een ongelofelijk mooie kleuren! Ik was enorm onder de indruk van hoe gemakkelijk de potloodjes over de lippen glijden. Ze zijn heel romig en voelen erg hydraterend aan. Ze vullen ook precies de lijntjes in mijn lippen wat op zodat ze er ook egaler uit zien. De glans is erg mooi maar niet over the top. En met de punt kan je verrassend scherpe lijnen mee trekken. Ik ben vooral verzot op Framboise en hoe goed deze er uitziet op de foto!

CHANEL Le Rouge Crayon de Couleur

Ik ben echt zwaar onder de indruk van deze Le Rouge Crayon de Couleur lipsticks! Ze zijn ongelofelijk goed gepigmenteerd, voelen heerlijk zacht aan en glanzen mooi. Alleen blijven ze niet de hele dag zitten; je zal ze dus regelmatig moeten bijwerken. De producten stainen de lippen wel mooi dus je hebt geen volledige touch-up nodig.

CHANEL Le Rouge Crayon de Couleur

Aan deze lipsticks hangt een prijskaartje van €36. Niet erg goedkoop, maar ik vind dat ze iedere euro waard zijn. Voor de pigmentatie alleen al zou ik mijn portefeuille met plezier bovenhalen!

CHANEL Le Rouge Crayon de Couleur

CHANEL Le Rouge Crayon de Couleur – €36

Veel liefs,
Diana

Share the love!Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone

2 Comment

  1. petra says: Reply

    Oh, superleuke producten en mooie kleurtjes!

  2. Marijke says: Reply

    Wauw, deze zijn mooi!

Leave a Reply