Chanel Le Blush Crème – Révélation

Tegenwoordig gebruik ik zo goed als enkel blushcrèmes. Ik hou er van dat ze in je huid versmelten en zo langer blijven zitten.

Vandaag toon ik jullie mijn nieuwste aanwinst: Le Blush Crème van Chanel. Ik heb Présage al (klik hier), en nu kan ik Révélation ook aan mijn collectie toevoegen. Lees snel mee!

Eerder liet ik al weten dat ik een grote fan ben van de Chanel creme blushes. Ze zijn mooi verpakt (stevige doos met een grote spiegel) en hebben één van de fijnste texturen die ik ooit ben tegengekomen. Het product voelt namelijk erg zacht aan (net fluweel!), is ongelofelijk goed gepigmenteerd, blendt mooi en blijft de hele dag perfect zitten. Ik kan absoluut niks slechts zeggen over dit product.

Révélation is een lichtroze kleur zonder shimmers. Normaal blijf ik ver weg van roze, maar deze blush heeft een sterke, warme ondertoon waardoor het wel bij mijn huid past. Ik denk tevens dat het zowat iedereen mooi zal staan! Het is echt een universeel flatterende kleur.

Ik toon jullie ook even opnieuw mijn oogappel: Présage. Dit ziet er uit als een feloranje kleur, maar aangebracht is het mooi peachy. Ik ben er dol op en gebruik het zo goed als elke dag!

Beide blushes bevatten geen shimmers en hebben een satijnen finish. Ze zijn niet volledig matte want ze geven de huid toch een subtiele glans.
De blushes zijn fantastisch goed gepigmenteerd. Hieronder heb ik heel licht mijn vinger in de blush gedept. Indrukwekkend! Let dus wel op dat je niet teveel product aanbrengt. Je kan beter de kleur opbouwen door meerdere laagjes aan te brengen. Dit kan trouwens ook perfect – het product gaat niet cakey of droog uitzien.

En ja, ook Révélation blijft de hele dag zitten. In combinatie met mijn geliefde Burberry basis (die ik als highlighter gebruik) verkrijg ik het perfecte resultaat: een dewy, natuurlijke, gezonde blos. Love it!

Dit is dus wel de beste creme blush die ik ooit heb gebruikt. Op nummer 2 staat Bourjois, maar zij hebben slechts vier kleuren en de potjes zijn erg klein. Daarna zou ik MAC zetten. Ik vind namelijk dat deze niet zo lang blijven zitten als Chanel of Bourjois.

Le Blush Creme de Chanel – €34,50

Veel liefs,
Diana

Share the love!Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone

11 Comment

 1. robin says: Reply

  ziet er goed uit.

 2. petra says: Reply

  Mooi!! Ik ben ook fan van hun cream blushes, en gebruik er eentje als bronzer en heb dan nog een felroze kleur die altijd leuk is als blush!

 3. *smelt* *kwijl* *nog meer kwijl* Mooooi!

 4. chitchatontherocks says: Reply

  Ik vind die peachy kleur supermooi!

 5. Mme_Sophistique says: Reply

  ik heb er ook twee en love.it!

 6. Eva says: Reply

  Ze zien er inderdaad heel mooi uit! Ik hou wel van een satijnen finish 🙂

 7. mostlysunnybunny says: Reply

  I'm pretty sure this is going to be my next cream blush! I really really love it, but for the moment I have several cream blushes and they don't stay good forever!

 8. wendybeautyties says: Reply

  Wat een prachtige blush, heel erg mooi! Ik ben echt gek op de make-up van Chanel!

 9. Angelique says: Reply

  oh wauw wat een prachtige kleuren <3

 10. beautiesatwork says: Reply

  lijkt me inderdaad een kleur die iedereen staat 🙂

 11. Mooie kleur!

Leave a Reply