Printemps Précieux de Chanel – Joues Contraste ‘Frivole’

Ik toonde al eerder het prachtige highlighting poeder van Chanel, en vandaag heb ik de prachtige blush klaarstaan voor jullie.

In de lentecollectie van Chanel – Printemps Précieux de Chanel – zit er één blush, namelijk deze in 76 Frivole. Het is een prachtige, warme perzikroze kleur die er alvast erg veelbelovend uit zag op de promofoto’s. Ik testte hem dus voor jullie uit!

De Joues Contraste blush zit in een mooi, stevig doosje dat lekker genesteld zit in een velours zakje. Prachtig, niet?

En hier is ie dan, de  supermooie blush! Het eerste wat ik dacht toen ik haar (ja, make up is van het vrouwelijk geslacht, nah) zag was: ‘ze gaat ongelofelijk mooi staan bij zoveel mensen’. Het is gewoon zo’n mooie, naturelle kleur die universeel draagbaar is.

Er zitten verder ook miniscule shimmers verwerkt in de blush. Op onderstaande foto zie je ze niet zo goed, maar aangebracht zorgen ze voor een prachtige glow.

De blush is helemaal niet poederig en verstuift erg weinig. Ik heb ooit eens een Chanel blush gekocht dat, tijdens het aanbrengen, overal kwam te zitten – op mijn kleren, de rest van mijn gezicht… Deze is gelukkig niet zo! Nee, de blush is stevig maar toch zacht van textuur.

Links zie je de blush sterk aangebracht, rechts meer geblend. Je kan wel zien dat de kleur redelijk goed overeenkomt met de kleur in de pan! Een mooie perzikroze kleurtje dat iedereen goed zal staan, daar ben ik van overtuigd.

Hier heb ik de blush lichtjes aangebracht. Je ziet het niet zo goed, maar in het echt geeft het een mooi fris effect, door die shimmers.

Deze blush heeft, naast het highlighting poeder, het hoogste ‘hebben!’-gehalte, denk ik zo. Een universeel flatterend kleurtje die je een instant glow geeft – wie wilt dat nu niet?!

Ik kan zeker deze blush aanraden! Hij gaat mooi staan bij zowel donkere als lichte huidjes, warme of koele ondertonen… You name it, this baby can handle it. Een superfijne basic blush die naar mijn mening een vaste waarde moet zijn in elke stash.

Chanel Joues contraste nr. 76 Frivole – €38,50

Veel liefs,
Diana

Share the love!Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone

7 Comment

 1. nawi says: Reply

  Mooie blush maar ik las online dat hij mat zou zijn zonder shimmers?

  1. DianaAPBL says: Reply

   Ja, beetje fout geformuleerd van mij! Hij is matte, maar geeft een hele mooie gloed aan de huid 🙂

 2. marijke04 says: Reply

  Ziet er erg mooi uit!!

 3. Wendy says: Reply

  The prettiness!! <3

 4. beautiesatwork says: Reply

  die staat op de wishlist 🙂

 5. Deze heeft echt wel een heel mooie kleurtje! Vrij natuurlijk en daar hou ik wel van!

  Xxx

  Katrien
  http://www.bowsarecute.be

 6. Mooi! Ik hou wel van Chanel blush.

Leave a Reply