Chanel Fall 2016: LE ROUGE · COLLECTION N°1

Deze winter draait het bij Chanel rond de kleur rood: sterk, warmte, beweging. Lucia Pica, global creative makeup designer van Chanel, debuteert nu haar eerste wintercollectie waarin ze haar liefde voor de kleur rood toont. Van een sensuele dieprood tot een warme roodbruin – al deze kleuren komen terug in LE ROUGE · COLLECTION N°1. Lees snel verder om onderstaande producten in detail te ontdekken!

Chanel Fall 2016: LE ROUGE · COLLECTION N°1

“Mettez du rouge et attaquez.” – COCO CHANEL

“In LE ROUGE · COLLECTION N°1, there are also ideas of subversion and classicism. It is about the power of femininity, but also the vulnerability. Red is intense, vulnerable, sexual and eternal.” – LUCIA PICA

De rode lipstick van Chanel werd geïntroduceerd in 1924 en blijft tot op vandaag één van de populairste kleuren van Chanel. Het is een kleur dat nooit out of fashion is, en evolueert zonder moeite mee met de tijd. In deze collectie vind je dus ook verschillende tinten rood terug in de blush, oogschaduws, nagellakken en lipproducten.

Chanel Fall 2016: LE ROUGE · COLLECTION N°1

Chanel Illusion D’Ombre Velvet ‘Rouge Contraste’ (limited editition) – €32)

De geliefde Illusion d’Ombre gel/creme oogschaduws van Chanel vind je nu ook terug in een matte variant. Deze limited edition kleur, Rouge Contraste, is een warme bordeaux tint. Het geeft enorm veel pigment af met slechts één veegje en dus ideaal als eyeliner, oogschaduw of oogschaduw basis. De unieke formule is luchtig en zacht maar blijft enorm goed zitten.

Chanel Illusion D'Ombre Velvet 'Rouge Contraste

Chanel Illusion D'Ombre Velvet 'Rouge Contraste

Rouge Contraste is een prachtige, unieke kleur. Hij zou perfect zijn als liner of smokey eye, of als basis onder een andere kleur om deze te intensifiëren.

Chanel Illusion D'Ombre Velvet 'Rouge Contraste

Chanel Dimensions de Chanel mascara ‘Subersif’ (limited edition) – €33

In de herfstcollectie van Chanel vind je ook een nieuwe, limited edition mascara terug: Dimensions de Chanel. Dit is een all-in-one mascara dat de perfecte balans creëert tussen volume, definitie en krul. Daarnaast verzorgt het de wimpers en blijft het lang zitten. De speciale borstel glijdt moeiteloos over de wimpers en met de dunne tip kan je zelfs de kortste wimpers bereiken.

Chanel Dimensions de Chanel mascara 'Subersif'

Chanel Dimensions de Chanel mascara 'Subersif'

Chanel Rouge Allure ‘Rouge Tentation’ – €35

Eén van de beste investeringen op make-up gebied is een klassieke rode lipstick. In deze collectie vind je verschillende prachtige roodtinten terug, maar Rouge Tentation is een universele kleur die iedereen geweldig zal staan. De nieuwe formule van deze Rouge Allure bevat geconcentreerde, ultra dunne pigmenten voor een intense, langhoudende kleur met een volledige dekking en een satijnen finish.

Chanel Rouge Allure 'Rouge Tentation'

Wat kan ik zeggen? Dit is een prachtige kleur, eentje die ongelofelijk mooi zal staan bij iedere huidskleur.

Ik vind de herfstcollectie van Chanel echt geweldig: warm, sensueel en klassiek. Zoals altijd is de kwaliteit van de producten onberispelijk dankzij de fijne texturen en de lange houdbaarheid. Dus ga zeker de collectie in de parfumerie bekijken!

Veel liefs,
Diana

Share the love!Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone

5 Comment

 1. Waauw, die lipkleur is MOOI !

 2. Dineke Rozema says: Reply

  Wauw, wat ziet dit er mooi uit! Die lipkleur is echt prachtig 🙂

  1. DianaAPBL says: Reply

   Ja, hij is echt mijn favoriet!

 3. melikeseckin says: Reply

  Ik vind alles van deze collectie ZO mooi!

  1. DianaAPBL says: Reply

   Same, maar de lipstick steekt er toch met kop en schouders boven uit he!

Leave a Reply