Caudalie Polyphenol [C15]

Een tijd geleden ontving ik de nieuwe Polyphenol [C15producten van Caudalie. Dit is het nieuwe anti-aging programma, gemaakt uit druivenpitten in combinatie met vitamine C en hyaluronzuur. Rimpels zouden hiermee gecorrigeerd en voorkomen worden vanaf de leeftijd van 15 jaar.

Ik heb dit gamma laten uittesten door de moeder van Anneleen. Vandaag kunnen jullie haar verslagje lezen!

In dit gamma zit er vier producten, waarvan ik er drie heb. Het product dat jullie hier niet zien, is de Ontgiftende Nachtolie.

Laten we eerst het Beschermend Antirimpel Serum bespreken. Dit serum komt in een glazen flesje met een pipet. Het bevat de hoogste dosis aan actieve bestanddelen en dringt snel in de huid. Het serum is geparfumeerd met citrus, komkommer en munt waardoor het lekker fris ruikt. Je gebruikt dit product ‘s morgens en ‘s avonds op het gezicht en de hals op een gereinigde huid.

De Beschermende Vloeibare Antirimpel Crème met SPF20 heeft een hydraterend effect. Het voelt zeer aangenaam aan op de huid doordat het zo verfrissend is. De creme ruikt naar een combinatie van sinaasappel en munt. Dit product gebruik je na het aanbrengen van het serum.

Tot slot is er nog de Antirimpel Crème voor Ogen en Lippen. Deze gebruik je ‘s morgens en ’s avonds op de oogomtrek en de lipomtrek. Omdat de huid daar erg dun en gevoelig is, klop je het er voorzichtig in met je ringvinger.

Er is meer tijd nodig om een verjongingseffect te kunnen zien, maar op korte termijn is Caudalie Polyphenol [C15] een aanrader en alvast mijn favoriet op het gebied van anti-aging huidproducten! Dit vooral omdat het de huid hydrateert en tegelijk heel fris  aanvoelt. De geur is ook fantastisch en de producten laten geen plakkend gevoel achter.

Ik heb zelf al veel goeds gehoord over deze lijn! Nu, sowieso zijn de anti-aging producten van Caudalie van enorm goede kwaliteit, en veel mensen zweren erbij. Ik denk dat deze Polyphenol lijn een sterke toevoeging is aan het al uitgebreid gamma van Caudalie!

Beschermend antirimpel serum – €39 voor 30 ml
Beschermend vloeibare antirimpel creme – €35 voor 40 ml
Antirimpelcreme voor ogen en lippen – €28 voor 15 ml

Veel liefs,
Diana

Share the love!Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone

7 Comment

 1. Marijke says: Reply

  Ik ben deze producten nu aan het testen, ben ook heel enthousiast!!

 2. Ik ben op jacht naar deze lijn!

 3. chitchatontherocks says: Reply

  Oh, mijn mama is vrijdag jarig en een product uit deze lijn lijkt me het ideale cadeautje. Bedankt voor de tip!

  1. DianaAPBL says: Reply

   Je mama gaat hier echt heel blij mee zijn, beloofd! En alvast een hele gelukkige verjaardag aan je mama!

 4. mostlysunnybunny says: Reply

  Hey Diana, oh I am a big fan! I especially like the eye cream and serum. Will for sure repurchase! I'm hoping they'll do a night cream at some point, too.

  1. DianaAPBL says: Reply

   I believe they have a Polyphenol Night Oil!

 5. De prijzen zijn voor mij echt te hoog maar het klinkt wel heel fijn qua geur en hydratatie!

Leave a Reply