Caudalie Polyphenol C15

22 jaar is niet oud, maar het is wel ongeveer het moment om al te beginnen te smeren met anti-rimpelproducten. Voorkomen is beter dan genezen! Mijn voorkeur gaat uit naar de Polyphenol C15 lijn van Caudalie. Deze producten zijn niet nieuwe voor me (review hier) maar het leek me handig om deze producten eens zelf te testen aangezien ik de vorige keer een ander proefkonijn had. Lees dus verder om mijn ervaringen te ontdekken!

Caudalie Polyphenol C15 anti-aging

I’ve reached the point where I think that anti-aging products might be handy. I’m only 22 and I don’t have wrinkles yet, but it’s never too early to start with anti-aging products, so meet the Polyphenol C15 products by the French skincare brand Caudalie.

De producten kwamen aan in een superleuk doosje, My Anti Ox Box. De Polyphenol C15 lijn bestaat uit 4 producten: een serum, een oog -en lipcreme, een fluïde en een detox oil. Deze producten beschermen je huid tegen schadelijke invloeden van buitenaf waaronder luchtvervuiling en stress. De vitamine C samen met de gepatenteerde druivenpolyfenolen produceren een geconcentreerde en effectieve combinatie die anti-oxidant werkt.

The Polyphenol C15 products contain vitamin C and grape polyphenols that, combined, form a concentrated and effective anti-oxidant combination that protect your skin from environmental damage and stress.

Caudalie Polyphenol C15 anti-aging

Ik heb 3 van de 4 producten hier (het serum heb ik hier niet maar heb ik ooit al eens laten testen): het Broad Spectrum SPF 20 Anti-Wrinkle Protect Fluid, de Anti-Wrinkle Eye & Lip Cream en de Overnight Detox Oil.

Caudalie Polyphenol C15 anti-aging
De Overnight Detox Oil is een droge olie die je huid vernieuwt, herstelt en beschermt terwijl je slaapt door je huid te detoxen door een cocktail van 5 essentiële oliën en 3 plantaardige oliën. Zoals je kunt zien, is dit dus een 100% natuurlijk product dat de celvernieuwing en eliminatie van gifstoffen bevordert. Bij het wakker worden, voelt je huid soepel, zacht en gezond aan.

Deze droge olie heeft een frisse geur dankzij de citrus, komkommer en munt die erin verwerkt zitten. Het voelt wat vettig aan als je het product in je handen drupt (duh, het is een olie), maar eenmaal ingesmeerd in de huid voel je er niets meer van. Je gezicht plakt niet en voelt niet vettig aan, maar juist zacht en soepel. Ik weet niet of het mijn huidcellen vernieuwt tijdens mijn slaap, maar het is een feit dat mijn velletje ‘s morgens superzacht aanvoelt! Ja, dit is een avondritueel waar ik wel aan gewend kan raken.

The Overnight Detox Oil is a dry oil that renews and protects the skin as you sleep thanks to the combination of essential and natural oils. I love the fragrance and the fact that it doesn’t feel sticky or greasy at all. My skin feels very soft and supple after waking up so this is definitely a bedtime ritual I can get used to.

Caudalie Polyphenol C15 anti-aging Overnight Detox Oil

De laatste tijd ben ik een grote fan geworden van verzorgingsproducten voor rondom mijn ogen dus deze Anti-Wrinkle Eye & Lip Cream was een welkome additie in mijn verzameling. Deze gel vult lijntjes en rimpels op dankzij het ingrediënt Matrixyl 3000 dat de productie van collageen zo goed als verdubbelt. De unieke combinatie van druivenpit polyfenolen en vitamine C beschermt de huid tegen vrije radicalen en houdt je gezicht soepel en glad.

De gel voelt een beetje verkoelend aan – heerlijk. Het heeft een frisse geur maar het is niet overweldigend. Ik dep dit product in met mijn ringvinger rondom mijn ogen en laat het even intrekken. Nu, ik heb geen rimpels of fijne lijntjes rondom mijn ogen dus ik kan niet zeggen of dit product daar tegen werkt, maar een collega van me heeft dit product ook getest en vertelde me dat haar ‘kraaienpootjes’ precies meer opgevuld leken en dus minder opvielen. Score!

The Anti-Wrinkle Eye & Lip Cream protects the skin against free radicals thanks to the unique ingredient Matrixyl 3000 that practically doubles the production of collagen. I don’t have fine lines or wrinkles around my eyes or mouth so I can’t say if this product is effective, but a colleague of mine tried it and says it really fills up the fine lines around her eyes.

Caudalie Polyphenol C15 anti-aging Anti-Wrinkle Eye and Lip Cream

Tot slot heb ik hier nog de Broad Spectrum SPF20 Anti-Wrinkle Protect Fluid, een smeuïge flüide die de rimpels opvult en beschermt tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Ook dit goedje is verrijkt met vitamine C en druivenpit polyfenolen terwijl de SPF de huid beschermt tegen zonneschade.

De frisse geur van deze fluïde zorgt voor een ware oppepper ‘s morgens dus dat is al een dikke thumbs up. Het product plakt niet en vormt ook een fijne basis voor onder mijn make-up. Again, ik kan niet zeggen of het tegen rimpels werkt, vandaar dat ik ook preventief smeer. Maar je kan altijd de review lezen over dit product in dit artikel.

This fluid is very nice to apply and gives me an energy boost in the morning thanks to its fresh scent. Again, I can’t really say if it works against wrinkles but you can read my previous review to find out what my friend’s mom thought about it.

Caudalie Polyphenol C15 anti-aging Broad Spectrum SPF20 Anti-Wrinkle Protect Fluid

Caudalie Polyphenol C15 anti-aging

Om af te sluiten nog een leuke uitspraak van Caudalie: unique, working girl, jolie, wonder woman, elegante, fun… #girlpower

Caudalie Polyphenol C15 anti-aging

Anti-Wrinkle Defense Serum – €39 voor 30 ml
Broad Spectrum SPF20 Anti-Wrinkle Protect Fluid – €35 voor 40 ml
Anti-Wrinkle Eye & Lip Cream– €28 voor 15 ml
Overnight Detox Oil – €30,10 voor 30 ml

Share the love!Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone

1 Comment

  1. Grote fan van het serum hierzo! Verder heb ik ook de Protect Cream ipv de fluid.

Leave a Reply