Caudalie Mousse Nettoyante Fleur de Vigne

Een tijd geleden kreeg ik een fantastisch pakket met Caudalie producten (thanks Miranda!), waaronder deze reinigingsschuim. Ik heb hem even getest en nu heb ik een review voor jullie klaarstaan.

Deze reinigingsmousse zit in een grote fles van 150 ml. Nu, het is een lotion in de fles, maar het verandert in een mousse als je op het pompje duwt. Lekker fancy!


Deze mousse zorgt voor een hele zachte reiniging van het gelaat en is geschikt voor alle huidtypes. Het bevat druiven, salie en kamille waardoor de huid opnieuw gaat stralen en volledig gereinigd wordt. De verbeterde formule is nu 99% natuurlijk, nòg effectiever en zachter voor de huid!

De mousse is inderdaad superzacht voor de huid. Je brengt het aan en het reinigt je gezicht compleet, zonder het uit te drogen of trekkerig te laten voelen.Het gevoel van een mousse in plaats van een creme- of gelreiniger is een beetje raar, maar het werkt minstens even goed!

Ik ben alleen geen echte fan van de geur. Ik verwachtte iets fris en fruitig, maar het heeft iets kruidigs. Het stinkt absoluut niet, maar het is gewoon niet mijn ding.

Ik vind dat Caudalie een erg goede reiniger op de markt heeft gebracht, met ingrediënten van een hoge kwaliteit en tegen een hele mooie prijs. De mousse is bovendien erg zacht voor de huid en irriteert niet, dus mensen met een gevoelige huid zullen hier heel blij mee zijn.

Caudalie reinigingschuim €15,85 / 150 ml

Veel liefs,
Diana

Share the love!Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone

6 Comment

 1. chitchatontherocks says: Reply

  Ik was gisteren in een Franse supermarkt (op 10 minuten van de grens wonen is ZO handig) en heb nog s taan twijfelen om iets van Caudalie te kopen.

 2. Klinkt veelbelovend!

 3. Mme_Sophistique says: Reply

  ik heb nog nooit wat geprobeerd van caudalie maar was altijd wel al erg nieuwsgierig! dit klinkt ook echt goed

  1. DianaAPBL says: Reply

   Supermerk, hoor! En niet belachelijk duur, eigenlijk.

 4. beautiesatwork says: Reply

  ik vind dat schuim echt leuk 🙂 heel zuinig ook

  1. DianaAPBL says: Reply

   Inderdaad heel zuinig!

Leave a Reply