Caudalie Eau de Beauté x L’Wren Scott

Afgelopen week ontving ik één van de mooiste perspakketten ever. Ontmoet de Eau de Beauté van Caudalie in samenwerking met L’Wren Scott!

Ik heb nog geen ervaring met de Eau de Beauté. Shame on me, ik weet het. Maar nu ik kennis heb gemaakt met dit magisch goedje, begrijp ik erg goed waarom er per uur 16 flesjes over de toonbank vliegen (2 miljoen exemplaren sinds de lancering!).

Het verhaal van de Eau de Beauté begon in 1996 met de ontwikkeling van het Schoonheidselixer (Eau de Beauté). Al vanaf het begin waren actrices, stylisten en fotomodellen gek van dit product. Het succes bleef maar groeien, net zoals het aantal fans over de hele wereld.

Om die fans te eren, werkte oprichtster van Caudalie Mathilde Thomas samen met topontwerpster L’Wren Scott om een limited edition flacon (50.000 exemplaren) uit te brengen. Het resultaat zien jullie hieronder!

Wat zo fantastisch is aan Caudalie, is dat ze zoveel mogelijk natuurlijke ingrediënten proberen te gebruiken. In de Eau de Beauté is 99,40% van de ingrediënten volledig natuurlijk. In de resterende 0,60% zitten er geen ingrediënten van dierlijke oorsprong, parabenen, sulfaten,… Heel goed voor de huid, dus!

De Eau de Beauté zit in een matglazen flacon met zwarte opdruk. Ik moet zeggen dat L’Wren Scott een fantastisch design heeft ontwikkeld. De letters en illustraties maken van dit flesje echt een hebbeding.

Nu, de Eau de Beauté is deels serum en deels toner. Er zitten natuurlijke ingrediënten in zoals benzoë (om de huid te verzachten), roos (doet de huid stralen) en extract van druivenpulp, een essentieel bestand in de Caudalie-producten.

Je kan de Eau de Beauté ‘s morgen en/of ‘s avonds over je gezicht sprayen om je huid terug te doen stralen. Je kan het ook doorheen de dag over je gezicht verstuiven om de poriën te verkleinen of om je make-up te fixeren.

Wat mij meteen opvalt aan dit product is de unieke geur. Het heeft een hele specifieke geur die ik moeilijk kan beschrijven. Het zou naar druiven moeten ruiken, maar daar merk ik weinig van. Je moet er van houden, en gelukkig ben ik fan.

De Eau de Beauté werkt inderdaad enorm verfrissend. Daarom zie ik dit sowieso als een fantastisch product voor in de zomer, zeker als je het flesje even in de koelkast zet. Het werkt ook goed over je make-up en hydrateert de huid goed. Ik verstuif het meestal ‘s morgens op, na het reinigen en voor mijn dagcrème, en ‘s avonds ook nog eens. Het maakt mijn huid zo zacht en het voelt enorm gevoed aan. Ik hou er van!

Bij het perspakket zaten nog heerlijke chocolaatjes die mijn zusje en ik meteen hebben verorberd! Caudalie weet hoe ze in het oog moeten springen, want dit is véél interessanter dan de meeste perspakketten.

(Let niet op de chipped nagellak. Ik weet het, slechte blogger… #ikbeken)

Oh, en Butters vond de chocolaatjes blijkbaar ook erg lekker ruiken want hij verscheurde achteraf het doosje. Ik wou het gebruiken om mijn juwelen op te bergen, maar daar dacht hij blijkbaar anders over… “I’m not proud but what’s done is done”, denkt hij waarschijnlijk.

Als je je nu naar de apotheek rept, kan je een limited edition Eau de Beauté op de kop tikken. Leuk voor jezelf maar ook erg leuk om te schenken aan iemand! De feestdagen komen er immers aan… Hint hint!

Eau de Beauté L’Wren Scott Edition
€12 – 30 ml
€35 – 100 ml

Veel liefs,
Diana

 

Share the love!Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone

10 Comment

 1. beautiesatwork says: Reply

  ik vind hem echt heel goed 🙂 de geur is zo speciaal!

 2. Echt een fijn product hé, deze Eau de Beaute! 🙂

 3. petra says: Reply

  Haha, butters is de max!! Zalig product, mijn eerste fles is er bijna door, ik gebruik het echt elke dag na mijn make-up!
  Deze LE is dan ook supermooi!

 4. Ik ben echt geintrigeerd door de geur, je hebt me heel benieuwd gemaakt!

  1. DianaAPBL says: Reply

   Rep je dan maar snel naar de apotheek want deze flesjes gaan snel uitverkocht zijn, denk ik zo!

 5. chucky1012 says: Reply

  Ziet er heel goed uit! Jammer van het doosje.
  Leuk om aan iemand kado te geven. 😉

 6. Beauty treasures says: Reply

  Ik heb er ook geen ervaring meer maar ga deze nu ook testen, super verpakking

 7. Mme_Sophistique says: Reply

  oooh 't is inderdaad echt een heel mooi flesje zo

 8. Die boterbal toch..

  Je ruikt vooral munt en rozemarijn, dat is de geur van het product.
  Ik vind dat het heel goed werkt als je zo namiddag vettig begint te worden op je t-zone.. even spray en hup het is weg.
  Echt hydraterend is het niet, eerder een setting spray of een tijdelijk 'strakker' en verfrissend effect.

  LOVE it

  1. DianaAPBL says: Reply

   De geur is speciaal maar ik vind het lekker! En bedankt voor de tip, ik ga het zo eens gebruiken!

Leave a Reply