Caudalie Concentré Minceur

Een tijd geleden begon ik met het testen van een interessant product: de Concentré Minceur van Caudalie. Dit is een speciale olie die de huid verzorgt en verstevigt. Het is onderdeel van het Contour Regimen van Caudalie, samen met de Crushed Cabernet Scrub en de Draining Organic Herbal Teas.
De mensen die meededen met dit regime verloren tot 3,81 cm rond de dijen! Klonk erg goed, dus vol vertrouwen sloeg ik aan het testen.

Deze Concentré Minceur bevat geen bewaarmiddelen en is 100% plantaardig. Het is een droge olie die de huid verstevigt en strak maakt.

Het gebruik is simpel. Na het douchen, wanneer je huid nog een beetje vochtig is, masseer je de olie in je huid in cirkels. Concentreer je daarbij op de probleemzones (dijen, billen, buik,…). Daarna kan je de restjes afvegen.

De flacon vind ik alvast erg mooi! Het is een lange, plastieken tube met aan de zijkant maatstreepjes. Alsof je met een maatcilinder werkt! Ik vind het een hele leuke toets.

De geur van deze olie vind ik nogal speciaal. Het heeft een citrustoets, maar ook iets kruidigs. Het is een rare combinatie waar je even aan moet wennen. Ik vond het eerst absoluut niet lekker ruiken, maar nu kan ik het zeker appreciëren.

Ik denk dat het contour regime vooral drainerend werkt en dat het je huid strakker maakt. Dus je verliest er geen kilo’s meer, maar het overtollig vocht wordt afgevoerd en je ziet er strakker uit.

Ik heb deze olie een paar weken gebruikt en vanaf het eerste gebruik merkte ik al een verschil. Nee, de centimeters vlogen er niet af. Maar ik voelde me wel strakker in mijn vel. Het is een gek gevoel: je ziet niet direct een groot verschil maar je voelt het wel. Alsof de olie alle hobbels en bobbels glad strijkt, laat ik het zo zeggen.

De olie trekt bovendien snel in en voelt niet vettig aan. Integendeel: mijn huid voelt zo glad en zacht als satijn aan. Voor mij is deze olie een deel geworden van mijn dagelijkse routine. Ik voel me er gewoon beter door!

Het product is erg zuinig in gebruik: je hebt maar enkele druppels nodig die je vervolgens uitsmeert en inmasseert. Daarnaast vind ik de prijs erg goed meevallen, zeker voor wat het doet!

Het kan dus geen kwaad om eens een flesje in huis te halen en het te testen. Hopelijk voel je hetzelfde effect als ik!

Caudalie Concentré Minceur – €24 voor 75 ml

Veel liefs,
Diana

Share the love!Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone

7 Comment

 1. Ik ga morgen ook starten met uittesten! Klinkt goed!!

 2. Het klinkt alvast heel veelbelovend eh. En zoals Birte hiervoor al zei, baat het niet dan schaadt het niet!

 3. chitchatontherocks says: Reply

  Klinkt inderdaad goed! Ik weet nooit wat ik moet geloven van de beloftes van dit soort van producten, maar ik denk altijd maar: 'Baat het niet, dan schaadt het niet!'

 4. Karolien says: Reply

  Wauw, klinkt heel erg goed! Deze ga ik denk ik wel eens uitproberen 😉

 5. beautiesatwork says: Reply

  klinkt goed 🙂

 6. Oh dit wil ik ook! Oplossing voor cellulitis?

  1. DianaAPBL says: Reply

   Ja, daar zou het perfect voor zijn!

Leave a Reply