Catrice Victorian Poetry

De limited editions van Catrice zijn altijd iets om naar uit te kijken. Van december tot januari kan je terecht in de drogisterij voor de Victorian Poetry limited edition collectie, gebaseerd op het extravagante Victoriaanse tijdperk. De collectie wordt gedomineerd door kleuren zoals zacht abrikoos, warm nude, lieflijk lila en donkerrood. Lees snel verder om meer te ontdekken over Victorian Poetry!

Catrice Victorian Poetry

De ster in deze collectie? Dat zijn ongetwijfeld de Highlighting Pebbles in de kleur Queen Victoria Is Amused: fijne glanssteentjes in verschillende formaten en kleuren die de teint voorzien van een mooie gloed. Ik gebruik een poederkwast om het product aan te brengen op mijn jukbeenderen, neusbrug en onder de wenkbrauwen – op alle plekken waar het licht normaal op valt.

Catrice Victorian Poetry

Als je een hele lichte huid hebt zoals mij, dan kan je de pebbles ook perfect gebruiken als een lichte blush voor een frisse blos. Het is een heel mooi product, niet al te glinsterend, dus als je hem lichtjes gebruikt, kan je hem ook over het hele gezicht aanbrengen voor een mooie gloed.

Catrice Victorian Poetry

Het Eye Shadow Palette in de kleur NostalCHIC is een prachtig palette met zes oogschaduws met een zijdezachte textuur. Het zijn lichte pastelkleuren, gaande van nudekleuren tot meer grijsachtige tinten. Het doet inderdaad denken aan de Victoriaanse mode, erg leuk!

Catrice Victorian Poetry

Ik had eerlijk gezegd niet veel verwacht van de oogschaduws. Als je kijkt naar het product in het palette, dan zie je dat ze een andere textuur hebben dan de meeste oogschaduws, het oogt een stuk goedkoper. Maar ik zat fout want de kwaliteit van de oogschaduws is geweldig! De eerste drie kleuren kan je gebruiken als highlighter; met de rest kan je een mooie smokey look creëren. Top palette!
Catrice Victorian Poetry
Nieuw in het gamma van Catrice is de Matt Powder Liner, een poeder liner met losse pigmenten die je aanbrengt door middel van de lange sponsapplicator. Hieronder zien jullie de kleur AristoMATTic, een zachtgrijze tint.
 Catrice Victorian Poetry
Zoals je kunt zien, kan je geen hele scherpe lijnen trekken. Daarvoor gebruik je beter je eigen eyeliner kwast. De pigmentatie is oke; toch vind ik het beter als een oogschaduw of smokey liner. Als je van scherpe winged liner houdt, is dit wel niet het product voor jou.
Tot slot is er nog de Satin Matt Lip Colour, een langhoudende lipstick met een matte finish. De zijdezachte finish zorgt ervoor dat de lippen zacht en soepel blijven zodat de textuur niet nestelt in de fijne lijntjes in de lippen. Hieronder zien jullie Berry British, een prachtige wijnrode kleur.
Catrice Victorian Poetry
Berry British is ongelofelijk mooi en best multifunctioneel. Je kan hem lichtjes deppen op je lippen voor een stained effect, of zo aanbrengen voor een dekkende finish.
Catrice Victorian Poetry
Catrice is ondertussen wellicht mijn favoriete drogisterijmerk geworden omdat er zoveel leuke limited editions zijn, met vernieuwende producten zoals de Matt Powder Liner. Deze collectie is geen uitzondering – de producten zijn superleuk en van goede kwaliteit. Vanaf december te vinden in de winkels!
Catrice Victorian Poetry
Veel liefs,
Diana
Share the love!Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone

3 Comment

  1. Niet mis!

  2. Laura says: Reply

    Heb deze collectie in onze contreien nog niet gespot .. Jammer 🙁 Toch zeker al 5 filialen bezocht, maar noppes ..

    1. DianaAPBL says: Reply

      Hey Laura – ligt vanaf december pas in de winkels!

Leave a Reply