Catrice Neo Natured

De nieuwste limited edition collectie van Catrice werd geïnspireerd door Moeder Natuur: aardetinten, natuurlijke materialen en premium verpakkingen. Ik toon jullie graag de Neo Natured collectie, dus lees snel verder voor de review en swatches.

Catrice Neo Natured

Catrice Neo Natured Lip Colour – €4,99

In de Neo Natured collectie vinden we subtiele groene tinten, warme roest kleuren en zachte nudetinten. Sommige verpakkingen zijn gemaakt uit premium hout, geïnspireerd door de natuur. Zo ook bij de lipsticks. Er zijn drie tinten verkrijgbaar: 01 NUDEtral Nature, 02 Maroon Mélange en 03 Woodlands LiBERRY.

Catrice Neo Natured

Catrice Neo Natured

NUDEtral Nature is een zachte koraaltint. Ik vind het niet echt nude, daar is hij te oranje voor, maar het is toch een leuke en frisse kleur.

Catrice Neo Natured

Maroon Mélange is een donkerrode kleur. Hij is niet gemakkelijk om aan te brengen en trekt erg snel in de lijntjes.

Catrice Neo Natured

Tot slot is er nog Woodlands LiBERRY, een donkerroze bordeaux tint. In de huls lijkt deze heel fel op Maroon Mélange, maar aangebracht zie je uiteraard heel goed het verschil.

Catrice Neo Natured

Catrice Neo Natured Lip Liner – €1,99

Bij de lipsticks horen ook bijpassende lip liners – heel leuk! Zo kun je een long-lasting lip creëren met de lip liner als basis. Ik heb hier Maroon Mélange.

Catrice Neo Natured

De lip liner is echt moeilijk om mee te werken. De textuur is heel droog, dus hij dekt niet overal even goed. Nu, als je daar toch lipstick over doet, is dat niet zo erg, en de droge textuur helpt echt wel om de lipstick langer te laten zitten. Het is dus wel geen aanrader om zo alleen te dragen.

Catrice Neo Natured

Hier zie je het resultaat van de lip liner met lipstick erover. En dit bleef echt wel lang zitten, het overleefde zelfs een maaltijd!

Catrice Neo Natured

Catrice Neo Natured Eye Shadow – €3,99

In de Neo Natured collectie zitten ook twee oogschaduwtrio’s, WALDEN’s Leaf Letter en Soothe of Soul. De kleurencombinaties zorgen ervoor dat je de oogschaduws van day to night kunt omtoveren. De texturen zijn zacht, makkelijk om te blenden en verstuiven niet.

Catrice Neo Natured

WALDEN’s Leaf Letter is een zwoele combinatie van olijfgroen, goudgroen en bruin.

Catrice Neo Natured

Alle drie de kleuren zijn erg goed gepigmenteerd. De twee rechterkleuren hebben meer een glanzende finish terwijl de donkerbruine kleur matte is.

Catrice Neo Natured

Soothe of Soul is dan weer zachter, met een combinatie van champagne, taupe en aubergine.

Catrice Neo Natured

Ook hier is de auberginekleur (links) matte, en de twee andere kleuren glanzend. Ook dit trio is erg goed gepigmenteerd. Het leuke aan deze combinatie (en wat ik wel miste in de andere variant) is dat er een highighter in zit.

Catrice Neo Natured

Voor een budgetoogschaduw is de kwaliteit echt heel goed. De pigmentatie is top, er is geen fall out en de kleuren blenden gemakkelijk. Dit zijn echte aanraders!

Catrice Neo Natured

Catrice Neo Natured blush – €4,99

De eyecatcher uit deze collectie is ongetwijfeld de blush. Deze komt namelijk in een grote, ronde, houten verpakking met magneten. Je klikt het doosje dus niet open, maar draait het zodat de magneten loskomen. Echt heel leuk!

Catrice Neo Natured

De kleur is ook erg mooi – een zachte peachy roze kleur. Ik draag hem al iedere dag sinds ik hem heb en ben er echt dol op! Het geeft je een frisse blos, alsof je een stevige herfstwandeling hebt gemaakt.

 

Catrice Neo Natured

Catrice blijft ongetwijfeld mijn favoriete budgetmerk. De houten verpakkingen in deze collectie gaven het geheel een gevoel van luxe, en de kwaliteit was super. De blush was mijn favoriet; de lip liner mijn minst favoriet omdat het zo droog was, maar het helpt wel om de lipstick veel langer vast te houden.

Catrice Neo Natured

De Neo Natured collectie is verkrijgbaar van oktober tot november.

Veel liefs,
Diana

Share the love!Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone

2 Comment

  1. NUDEtral Nature is wel heel pretty vind ik!

  2. Saraya says: Reply

    Ik vind vooral de Blush erg mooi 🙂

Leave a Reply