Catrice ICONails Gel Lacquer

Nagellak die tot wel 7 dagen blijft zitten, zonder top coat en dat in maar liefst 36 prachtige kleuren? Je hoeft niet verder te zoeken, want bij Catrice vind je binnenkort de nieuwe ICONails nagellakken terug: een innovatieve nagellak die je verzekert van een perfecte gel glans (dankzij het gebruik van de GLOSS SEAL’RTM technologie), een maximale houdbaarheid en een verzorgende werking dankzij de acai olie die erin verwerkt zit.

Catrice ICONails Gel Lacquer

De verpakking van de nagellak is ook vernieuwd: onder de dop zit een schroefdop, een beetje zoals bij Chanel. Het kwastje is perfect qua formaat – niet te breed (zodat je ook de huid langs je nagels meelakt) en niet te dun (zodat je niet op iedere nagel 500 stroken moet aanbrengen). Bovendien zorgt het formaat van het kwastje dat er telkens de perfecte hoeveelheid lak wordt opgenomen.

Catrice ICONails Gel Lacquer

In het gamma zitten 36 kleuren, gaande van lichte nude tinten tot felzwart en knalroze. Hieronder zien jullie alvast twee kleurtjes: Want To Be My Brightsmaid? en Nails On Fire.

Catrice ICONails Gel Lacquer

Want To Be My Brightsmaid? is een hele lichte kleur die volgens mij niet echt dient om volledig dekkend te zijn. Het is eerder om je nagels een lichte tint te geven zodat ze er toch ietwat meer verzorgd uitzien. Hieronder zien jullie twee laagjes op mijn nagels.

Catrice ICONails Gel Lacquer

Nails On Fire is dan het tegenovergestelde: deze oranjerode kleur is perfect om mee in de kijker te lopen. Hij dekt al perfect na één laag en lakt niet streperig.

Catrice ICONails Gel Lacquer

De lakjes zijn fijn in gebruik en drogen snel. Ze houden het echter geen volle 7 dagen uit. Ik zie na enkele dagen al wat tipwear verschijnen. Toch zijn het geen slechte lakjes, verre van! Ik vind het fijn om met lakjes te experimenteren en verschillende kleurtjes te dragen, dus voor mij is dat geen probleem.

De Catrice ICONails kosten €2,99 per stuk en zijn nu verkrijgbaar.

Veel liefs,
Diana

Share the love!Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone

Leave a Reply