Catrice Eye Liner Pen

Ik bezocht dinsdag weer eens – na een hele lange tijd- het Kruidvat. De laatste keer kan ik me niet meer eens herinneren! En dat is misschien maar goed ook, want elke keer als binnensprong gooide ik mijn mandje vol met nutteloze spullen en was ik enkele tientallen euro’s armer.

Maar goed, ik had haarverf nodig en besloot om toch maar even rond te kijken. Mijn oog viel op deze Catrice Eye Liner Pens, die verkocht werden aan -50%. Hoera! Ik kocht meteen twee kleurtjes die mij aansproken.

De kleuren die ik heb zijn 050 Black Blue en 060 Black Green. Echt helemaal mijn ding! Ik heb het graag voor gekleurde eyeliner omdat ik niet zo creatief ben met oogschaduw.

Zoals de naam al deed vermoeden zijn deze eyeliners in pen-vorm. Ik vind persoonlijk dat het gemakkelijkste om eyeliner mee aan te brengen, en vandaar dus ook mijn keuze om deze schatjes in mijn mandje te gooien. De stift is lekker scherp waardoor  je gemakkelijk dunne, precieze lijntjes kunt maken.

Black Green ziet er op de foto wel goed gepigmenteerd uit, maar dat is omdat ik een paar laagjes heb aangebracht. Hij is praktisch doorzichtig als je hem aanbrengt op de oogleden.

Black Blue is dan weer wél een toppertje. Prachtige pigmentatie, zelfs met één veegje al!

En de houdbaarheid? Die is zeker prima! Ik had me eerlijk gezegd al schrap gezet voor een teleurstelling, omdat mijn oogleden best wel vettig zijn. Bijgevolg hebben alle eyeliners – gel, vloeibaar, maakt niet uit welke formule – bij mij de neiging om doorheen de dag naar mijn wangen te reizen.

Maar verrassend genoeg is de formule van deze Catrice liners echt wel goed! Eenmaal aangebracht krijg je hem met moeite er terug af. Je moet al een goede make up remover hebben, en goed boenen. Ja, dit is echt wel een budget topper!

De Catrice Eye Liner Pen kost €2,99 en is te koop bij Kruidvat.

Veel liefs,
Diana

Share the love!Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone

1 Comment

  1. beautiesatwork says: Reply

    die blauwe klinkt goed 🙂

Leave a Reply