Catrice Celtica Multicolour Highlighter

Een goed wenkbrauwproduct en een highlighter – zonder die producten zou ik niet kunnen leven. Vandaag toon ik jullie één van mijn nieuwe favorieten die trouwens ook nog eens budgetvriendelijk is: de Multicolour Highlighter in ‘Far And Beyond‘ van Catrice.

Dit highlighting poeder komt uit de Celtica limited edition van Catrice dat nu in de winkels ligt.

Er is maar één kleur verkrijgbaar, en dat is ‘Far And Beyond’. Een beetje alarmerend, maar er staat net achter de naam dat het poeder carmine bevat. Voor degenen die niet weten wat carmine is: dit is een kleurpigment dat gehaald wordt bij bepaalde insecten. Het komt vaker voor dan je denkt want het zorgt voor een rode kleur. Dus die rode lipstick die je zo graag draagt, kan deeltjes insect bevatten.

Gelukkig maakt dit product alles goed. Deze highlighter bestaat namelijk uit verschillende kleuren, zowel warme als koude tinten. Qua uiterlijk doet het me zeker en vast denken aan het Guerlain Météorites poeder.

Wat mij meteen opvalt, is dat het poeder niet zoveel glansdeeltjes bevat als ik had gedacht. Het neigt eerder uit naar de matte kant.

De kleur van deze highlighter is goudbeige met een erg mooie glans. Het is dus zeker geen full on shimmer, zoals bij sommige highlighters. Dit geeft meer een gezonde gloed/glans en ziet er bijgevolg veel subtieler uit op de huid.

Ik hou zelf niet van glitters op mijn gezicht, dus dit is de ideale oplossing! Op de foto is het poeder hevig aangebracht, maar je kan het in principe over je hele gezicht aanbrengen (wel lichtjes!) om je huid mooi te laten glanzen.

Ook kan je dit poeder gebruiken als oogschaduw (highlighter, basis,…). Zoveel mogelijkheden!

Als je dus op zoek bent naar een opvallende, shimmery highlighter – sla deze dan over. Meer een subtiele glans? Dan moet je zeker voor dit product gaan.

Catrice Multicolour highlighter – €5,59

Veel liefs,
Diana

Share the love!Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone

14 Comment

 1. Lien says: Reply

  Waar ergens zou ik deze kunnen kopen? Heb al ln een kruidvat gekeken in Nederland, maar daar lag em niet. Ik ga hem sowieso kopen 😀

  1. DianaAPBL says: Reply

   Hij is enkel te koop in het Kruidvat. Normaal vind je hem wel, hij zou nu in de winkels moeten liggen. Succes!

 2. birds4free says: Reply

  Ik vind het heel mooi!

 3. Deb says: Reply

  Alleen vanwege de vormgeving zou ik deze highlighter graag willen hebben, wat een beauty!

  1. DianaAPBL says: Reply

   Ja he? Ziet er uit als een heel duur product, maar dat is het eigenlijk niet 🙂

 4. Oh, fijn! Ik ben naar iets in deze aard op zoek om mee te reizen & m'n Guerlain météorites te vervangen. Ik zal eens piepen in Kruidvat dit weekend 🙂

 5. chitchatontherocks says: Reply

  Mooi! Ik ben trouwens al superlang op zoek naar hét perfecte wenkbrauwpotlood. Als je tips hebt…

  1. DianaAPBL says: Reply

   Ik gebruik de AquaBrow van Make Up Forever, de donkerste kleur! Ik wil graag donkere, sterke wenkbrauwen dus dat is erg geschikt. Als je gewoon wat extra definitie wilt, dan kan je voor bv een potlood van de HEMA gaan. Ik heb gehoord dat die erg goed zijn!

 6. Jana says: Reply

  Ziet er mooi uit 🙂 x

 7. Mooi om naar te kijken en blijkbaar dus ook mooi op de huid, top 🙂

 8. Ik heb m nog niet geswatched in de winkel, maar word wel nieuwsgierig ernaar.

  1. DianaAPBL says: Reply

   Zeker eens doen. Voor die prijs kan je het gerust eens proberen!

 9. Jana says: Reply

  Heb hier al zoveel goede dingen over gelezen ! x

 10. beautiesatwork says: Reply

  heel mooi product voor een goeie prijs 🙂 maar ik heb al zo veel highlighters xD

Leave a Reply