Catrice Body Tattoos

Tijdelijke tattoos zijn al een hele tijd terug hip – van flash tattoos tot haartattoos, iedereen draagt ze. Mijn favoriete drugstoremerk Catrice is helemaal mee met die trend en brengt nu enkele setjes Body Tattoos uit. Ik heb er al uitgebreid mee gespeeld dus lees snel verder voor het verdict.

Catrice Body Tattoos

Deze tijdelijke tattoos van Catrice zijn flash tattoos: glanzende, metallic tattoos in goud en zilver, maar je vindt ook klassiek zwart in deze setjes. Ze zijn een leuke toevoeging aan je look en zien er zelfs een beetje uit als lichaamsjuwelen.

Catrice Body Tattoos

Er zijn drie varianten:

1. Oriental Ornaments – Oosterse symbolen zoals Fatima’s hand en het Oog van Ra.

2. Ethno Elements – Veren, pijltjes en infinity tekens.

3. Signs of Simplicity – Armbandjes, opschriften en schattige tekens zoals vogels, ankers en libelles.

Catrice Body Tattoos

Van links naar rechts: Signs of Simplicity, Oriental Ornamentals en Ethno Elements.

Catrice Body Tattoos

Ik denk niet dat ik nog moet uitleggen hoe tijdelijke tattoos werken? Je knipt ze uit, legt ze op de huid en drukt er een vochtige zakdoek tegen. Na ongeveer 20 seconden pel je het papiertje eraf en dan is je tattoo klaar.

Catrice Body Tattoos

Hieronder enkele voorbeelden. Vlak na het afpellen zie je nog die doorzichtige randjes goed, maar deze vervagen snel waardoor enkel het gekleurde gedeelte zichtbaar blijft.

Catrice Body Tattoos
Ik was enorm onder de indruk door de kwaliteit van deze tattoos! Mijn eerste test (de goudkleurige variant hierboven) bleef maar liefst 5 dagen perfect zitten, ik ook deed. Ik probeerde ook, zoals vermeld op de achterkant van de verpakking, babyolie en makeup remover om het product te verwijderen maar zelfs dat verliep moeizaam. Uiteindelijk vervaagde het en kon ik het er afwrijven, maar als ik niets had gedaan, zat het misschien nu nog op mijn huid.

Als je tattoos op je hand plaatst (die je vaak wast), dan vervaagt het wel sneller. Anders heb je zeker een week plezier met deze tatoos. Ik ben er alvast dol op en ik haal wellicht nog een setje Sign of Simplicity in huis!

Catrice Body Tattoos

Catrice Body Tatoos – €4,59 (verkrijgbaar vanaf eind maart tot eind april)

Veel liefs,
Diana

Share the love!Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone

1 Comment

  1. Best leuk eigenlijk!

Leave a Reply