Catrice Absolute NUDE eyeshadow palette

In sommige Kruidvat filialen vind je nu al de nieuwe Catrice en Essence collecties terug. Hier bij ons was het al zo ver, en ik repte me er naar toe voor één product in het bijzonder: het nieuwe Absolute NUDE eyeshadow palette van Catrice. Er lag nog eentje in het schap, en die kon ik net bemachtigen.

Ik had mijn oog al op dit palette laten vallen toen ik de promofoto’s zag. Echt heel mooi, en het bevatte de perfecte kleuren voor mij. Ik draag nooit felle oogschaduw – altijd een lichte nude kleur met misschien een donker accentje. Dit is me dus helemaal op het lijf geschreven.

Zoals ik al zei had ik het laatste palette kunnen bemachtigen. Hij was niet gebruikt – een uitzondering hier bij onze Kruidvat – maar helaas zaten de pans helemaal los. Slechts twee zaten los; de andere vier zaten helemaal wobbly los in het palette. 🙁

Ik toon jullie eerst de drie linkse kleurtjes. Deze zijn aan de lichtere kant en bevatten allemaal een mooie glans.

De eerste kleur is een lichtbeige champagne kleur. Heel mooi als highlighter!
De tweede kleur is een lichte taupe kleur; perfect als basis over je oogleden.
En de derde kleur is een medium bruine kleur. Niet echt heel speciaal, vind ik.

Hier is de meest linkse kleur een donkergouden kleur. Very pretty!
De laatste twee kleuren zijn donkerbruin en lijken redelijk sterk op elkaar. Ik had persoonlijk het laatste kleurtje vervangen door een matte zwarte kleur.

De texturen van de oogschaduws vind ik erg fijn. Ze zijn absoluut niet kruimelig en verstuiven niet, en tegelijkertijd geven ze goed veel kleur af. Je kan de kleurtjes mooi combineren met elkaar voor een lichte daytime look, maar met de donkerdere kleuren kan je perfect een smoky eye maken.

Met dit palette kun je echt mooie ooglooks maken. Het is zeker een aanrader voor degenen die een mooi basispalette zoeken! En voor deze prijs zou ik hem zeker niet laten liggen!

Het Catrice Absolute NUDE eyeshadow palette kost €4,99 en is nu te koop.

Veel liefs,
Diana

Share the love!Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone

10 Comment

 1. Dit palette is ook echt wel iets voor mij! Spijtig genoeg kon ik hem niet vinden in de Kruidvat bij ons. Hopelijk volgende keer beter!

  Xxx

  Katrien

 2. Echt leuk van Catrice dat ze zo'n palette hebben uitgebracht want ik denk dat het enorm veel mensen aanspreekt :).

 3. Oh, wat mooi! Ben aan het twijfelen voor het Urban Decay Naked basics palette dus misschien deze eens proberen als budgetpoging? 😀

  <3

 4. Kelly says: Reply

  Ik heb ze gisteren ook kunnen bemachtigen! Het was ook het enigste paletteje dat er lag? Vond ik nog al vreemd! En ben er zooo verliefd op! Alleen al door de swatches die heb gemaakt lol! Heb ze nog niet effectief gebruikt op mijn ogen.

 5. Ik heb er al héél veel verschillende dingen over gelezen, en ben nog steeds niet overtuigd haha. Dit palette lijkt me opzich wel fijn, maar niet héééél goed gepigmenteerd en tsja, de kleurtjes zijn me dan iets te basic om gewoon voor de heb te hebben 😀

 6. Ooh pretty ! Ik ga hem denk ik ook es halen.

 7. Mooi paletje ,ook van vormgeving.

 8. marijke04 says: Reply

  Ziet er wel een mooi palette uit! Jammer dat de pans los zitten!

 9. Jana says: Reply

  oh lijkt me een superpalette 😀 ik hou van nude kleuren !
  Leuke post Diana helaas moet ik nog een tijdje wachte tt ik mijn camera terug heb verdorie =o

 10. redhotjillypeppers says: Reply

  Er zitten mooie kleurtjes tussen. Wel zonde dat de pans los zaten.

Leave a Reply