Cacharel – Catch Me

Mocht ik maar één parfum houden voor de rest van mijn leven, dan zou dat D&G ‘The One’ zijn. Dat betekent wel niet dat ik mijn neus alle andere heerlijke aroma’s moet ontzeggen!
Zo mocht ik een tijdje geleden het nieuwe parfum van Cacharel testen – “Catch Me”, waar ik heel erg blij mee was. Ik probeer wel graag nieuwe dingen uit. Misschien zit ergens mijn nieuwe holy grail geur op mij te wachten!

Topparfumeur Dominique Ropion ontwikkelde deze parfum voor Cacharel. Het wordt beschreven als een portret van een jonge vrouw, opgebouwd rond het heerlijke geurcomponent van oranjebloesem – op en top vrouwelijk, maar ook heerlijk fris. Er zit ook amandelmelk in het parfum, wat de geurnoot creme-achtiger maakt. De frisheid van de noot krijgt extra kracht door de toevoeging van petitgrain en mandarijn. Amber geeft, tot slot, de basis warmte.

Het doosje is praaaachtig! Ik ben dol op dat ‘lichtjeseffect’, als jullie weten wat ik bedoel. Ook de flacon is een echte lust voor het oog. De paarse kleur straalt frisheid uit. En de dop is lekker speciaal – net luchtbellen, of zelfs knikkers.

Wel even opletten als je het wilt opspuiten. Ingewikkelde dop, weet je wel. Ik heb zitten trekken en draaien – toch beter even naar de tekening in het doosje gekeken!

De geur zelf is helemaal mijn ding. Hoe heerlijk fris! Je ruikt echt de zoetere noten van oranjebloesem en mandarijn. Héérlijk. Absoluut een geurtje voor een zonnige dag!

Catch Me is vanaf september te koop met een richtprijs van €38 voor 30 ml.

Veel liefs,
Diana

Share the love!Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone

13 Comment

 1. Hmm die lijkt me lekker, en het flesje is ook heel mooi!

 2. heel mooie flacon 🙂

 3. Ann says: Reply

  Prachtig flesje, daarmee alleen al kan een parfum mij verleiden, los van de geur!

 4. beautiesatwork says: Reply

  prachtig flacon 😮 wil je die sparen voor me? ik verzamel ze 🙂

  1. DianaAPBL says: Reply

   Ja, natuurlijk! Als het op is geef ik je een seintje. 🙂

   1. beautiesatwork says: Reply

    m'n hart maakt een sprongetje 😀 thanks honey

 5. Klinkt ook als iets voor mij 😀 En leuk flesje!

 6. Klinkt inderdaad als een lekker zomers geurtje. Wel grappig dat er een handleiding bij zit om het flesje open te krijgen, haha 🙂

 7. Wat een enorm schattig flesje!

 8. Mmmm, klinkt super lekker! 🙂

 9. Mooie flacon ! De geur klinkt iets te zoet voor mij. Ben sowieso geen Cacharel fan.

 10. redhotjillypeppers says: Reply

  Hij klinkt alvast heerlijk en de flacon ziet er erg leuk uit ! 🙂

 11. Esmay says: Reply

  Die geur lijkt me ook wel wat voor mij! Mm! Sowieso vind ik Cacharel geuren vaak erg lekker. Die flacon is ook tof <3

Leave a Reply