Burberry Fresh Glow Luminous Fluid Base – Nude Radiance

Er zijn zo van die producten die je uit het niets ontdekt en er dan plots niet meer zonder kunt. Voor mij was dit het geval bij deze Burberry Fresh Glow Luminous Fluid Base. Ik had namelijk nog nooit iets van Burberry Beauty geprobeerd, maar ik ben nu helemaal verkocht!

Ik heb dus totaal geen ervaring met Burberry. Ik las er wel hier en daar iets over, maar in België is Burberry helaas nog niet zo bekend.
Deze Luminous Base (ik kort het even af) is een basis voor onder je make up. Het reflecteert het licht en doet je huid stralen. Je kan het daarnaast ook gewoon als highlighter gebruiken, bijvoorbeeld op je jukbeenderen of je neusbrug.
Maar daar stopt het niet bij! Deze basis werkt ook beschermend doordat het je huid beschermt tegen bijvoorbeeld de vuiligheden in de lucht. Het bevat ook anti-aging ingrediënten die de huidelasticiteit herstellen, en roosextracten om je huid te hydrateren.
Het flesje zelf is gemaakt van stevig materiaal. Er zit normaal een dop bij met het befaamde Burberry patroon, maar die heb ik er niet bij gekregen.
Je ziet direct al dat het product een hele mooie shimmer bevat. Geen grove glitters, dus daar ben ik al heel blij om!

De base voelt heel verkoelend en licht aan. Het is gemakkelijk uitsmeerbaar en trekt snel in de huid.

Ik had even schrik dat de primer sterk roze getint zou zijn zoals in het flesje, maar dat is dus niet (roze vloekt bij mijn huid). Het heeft eigenlijk geen kleur en laat een gehydraterende, gezonde huid achter.

Hier zien jullie het verschil duidelijker: links niks, rechts met basis. Zien jullie hoe de huid gewoon glanst en straalt?!

Dit product is alles wat ik ooit in een highlighter heb gezocht. Het bevat geen shimmer maar doet de huid stralen.

Ik gebruik deze basis onder mijn Estée Lauder Double Wear foundation. Deze is een beetje matte, en met dit product heb ik die healthy glow maar toch de goede dekking van de DW foundation.

Het werkt bovendien ook hydraterend. Normaal krijg ik snel droge plekjes op mijn wangen waardoor de foundation zich ophoopt. Zelfs met een goede dagcrème en primer heb ik dat soms. Maar deze base lost dat probleem direct op. Het werkt flink hydraterend dus het resultaat met foundation en concealer is zo goed als vlekkeloos, zonder droge plekken.

Ook als highlighter werkt het fantastisch. Ken je die gloed die de modellen op de catwalk hebben? Met dit product creëer je die dewy look!

Je kan nu wel geloven dat dit mijn Holy Grail product is. Ik gebruik het al wéken elke keer als ik make up opdoe.

Nu, het product is niet erg goedkoop. Je betaalt er zo’n €40 voor. Maar vergeet wel niet: het dient als primer, highlighter en werkt nog eens sterk hydraterend. Drie vliegen in één klap, eigenlijk!

Burberry Beauty, je hebt een gigantische fan erbij…

Burberry Beauty – exclusief te koop bij Inno Louiza (België) en Douglas (Nederland)

Veel liefsm
Diana

Share the love!Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone

11 Comment

 1. petra says: Reply

  Oeh, klinkt super! Nu ben ik daar benieuwd naar!

 2. Way too glowy voor mij, maar voor mensen die geen vette huid hebben lijkt me dit wel een schitterend product.

 3. lstruyf says: Reply

  Welcome back!! Blij dat je het product ook zo super vindt, ik gebruik het ook als primer en als highlighter, en in beide gevallen werkt het gewoon perfect! Een echte aanrader!

 4. Mme_Sophistique says: Reply

  ooh lijkt me inderdaad super onder ELDW

 5. redhotjillypeppers says: Reply

  Het geeft een mooi resultaat ! Ik heb ook al veel positiefs gehoord over de foundations en oogpotloden.

 6. Ziet er goed uit, mooie shimmer zit erin. Stiekem zou ik hem ook als highlighter gebruiken ^^

 7. Angelique says: Reply

  Klinkt als een heel fijn product en als je het zo bekijkt valt de prijs reuze mee, daarnaast doe je er toch wel een behoorlijke tijd nog mee

 8. beautiesatwork says: Reply

  de prijs valt nog mee als het product zo goed is 🙂

 9. chitchatontherocks says: Reply

  Ik heb ook nog nooit iets van Burberry Beauty geprobeerd, maar dit ziet er wel erg goed uit!

 10. Welkom terug!

  Fancy pants met de Burberry ineens, als het resultaat uitstekend is dan is het dat ook waard 🙂

  1. DianaAPBL says: Reply

   Fancy indeed, maar het is elke eurocent waard!

Leave a Reply